Τα σημάδια που αποδεικνύουν πως η σχέση σας είναι «τοξική»

τα-σημάδια-που-αποδεικνύουν-πως-η-σχέσ-531976
φωτό αρχείου

Μπορεί να το έχεις σκεφτεί, μπορεί και όχι. Η σχέση σας είναι ένα δύσκολο κομμάτι που πολλές φορές έχεις σκεφτεί πως μπορεί να είναι … «Τοξική» και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι τα σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι όντως.

Μόνο δίνεις δεν παίρνεις:

Αν νιώθεις πως εσύ είσαι η μόνη που προσφέρει πράγματα στη σχέση σας τότε αυτό είναι ένα σημάδι πως κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Αν νιώθεις πως η ενέργεια σου διαρκώς πέφτει μέσα στη σχέση τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς πολύ σοβαρά ποιο θα είναι και το μέλλον της.

Νιώθεις πως σου «ρουφάει» το αίμα:

Αν αντί να νιώθεις χαρούμενη και ευτυχισμένη μέσα σε μια σχέση, τελικά νιώθεις ψυχολογικά και πνευματικά αλλά και σωματικά εξαντλημένη τότε μάλλον ήρθε η ώρα να την επανεκτιμήσεις.

Έλλειψη εμπιστοσύνης:

Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που κρατούν μια σχέση είναι χωρίς αμφιβολία η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν βλέπεις πως δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη τότε πως θα έχεις μια σχέση μαζί του;

Ένα ατελείωτο δράμα:

Αν νιώθεις πως η ζωή σας είναι ένα δράμα που δεν τελειώνει τότε μήπως πρέπει να σκεφτείς πως οι καλές σχέσεις βελτιώνουν τη ζωή σου και δεν την κάνουν πιο μπερδεμένη; Το μόνο σίγουρο είναι πως το να τσακώνεσαι όλη την ημέρα δεν είναι κάτι υγιές

Δεν είσαι ο εαυτός σου!

Τι και αν σου κάνει όλα σου τα χατίρια και σε πηγαίνει στα πιο ακριβά εστιατόρια; Αν δεν είσαι ο εαυτός σου μαζί του τότε για αρχή δεν εκτιμάει την προσωπικότητά σου. Αν η σχέση σου σε αλλάξει αυτό θα πρέπει να είναι σίγουρα προς το καλύτερο. Αν πάλι νομίζεις πως όταν είσαι μαζί του δεν θυμίζεις και πολύ τον εαυτό σου τότε αυτό δεν είναι κάτι υγιές.

Πηγή: woneonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook