«Τα ροτβάιλερ άρπαξαν τη μητέρα μου από το κεφάλι και την τραβούσαν»

τα-ροτβάιλερ-άρπαξαν-τη-μητέρα-μου-απ-680393

Μια τρομακτική εμπειρία έζησαν γυναίκες μάνα και κόρη, από την Πάφο, ηλικίας 79 και 45 χρόνων αντίστοιχα, μετά από επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (22/04) σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Η 45χρονη μίλησε στον ανταποκριτή του Sigmalive.com Μάριο Ιγνατίου και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου, όπως τις χαρακτήρισε, που έζησε η ίδια και η μητέρα της όταν τους επιτέθηκαν τα σκυλιά, σύμφωνα με την καταγγελία τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έχω προβεί σε επανειλημμένες καταγγελίες και ειδικά στη γραμμή παραπόνων του Πολίτη ότι οι συγκεκριμένοι σκύλοι είναι επικίνδυνοι, όμως κανένας δεν έχει συγκινηθεί».

Συνεχίζει, λέγοντας: «Τα σκυλιά, ενώ περπατούσαμε, επιτέθηκαν πρώτα στη μητέρα μου, την άρπαξαν από το κεφάλι, τη δάγκωσαν και την τραβούσαν και το ίδιο έγινε και με μένα όταν προσπάθησα να απομακρύνω τα σκυλιά και να μπω μπροστά να την προστατεύσω. Έχω ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο και θα κινηθούμε nομικά για να βρούμε το δίκαιό μας, γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες στις συνεχόμενες κρούσεις μας αδιαφόρησαν».

Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της, αναφέρει ότι τα σκυλιά βρίσκονταν ελεύθερα εντός του Αρχαιολογικού Πάρκου στην Κάτω Πάφο στην περιοχή του Αρχαίου Ωδείου την ώρα της επίθεσης.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή της Κύπρου συνελήφθη τελικά τα ξημερώματα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και για αδικήματα που αφορούν το περί σκύλων Νόμο.

Οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση που δέχτηκαν μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου με ιδιωτικό όχημα, όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό η μία έφερε τραύμα από δάγκωμα του σκύλου στο χέρι, στο σβέρκο, εκδορές στο χέρι και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος και η δεύτερη, η 45χρονη, φέρει τρία θλαστικά τραύματα στον αριστερό αντιβραχίωνα και ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα έξι εκατοστών και εκδορές στη ράχη.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω περίθαλψη.

newsbeast.gr

One thought on “«Τα ροτβάιλερ άρπαξαν τη μητέρα μου από το κεφάλι και την τραβούσαν»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook