Τα προεδρεία στους δήμους των Χανίων | Δείτε ποιοι εξελέγησαν

τα-προεδρεία-στους-δήμους-των-χανίων-δ-168256

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜαραθώνια εκλογική διαδικασία χθες  στις συνεδριάσεις των νέων δημοτικών συμβουλίων για την ανάδειξη των νέων προεδρείων.

Αναλυτικά κατά τις χθεσινές διαδικασίες εξελέγησαν:

Δήμος Χανίων

Ο πρόεδρος, Γιάννης Περάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Αρχοντάκης και η γραμματέας Κατερίνα Βουτετάκη, αποτελούν από σήμερα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια, το προεδρείο του νέου δημοτικού συμβουλίου Χανίων, όπως ψηφίστηκε το απόγευμα, στην πρώτη δημόσια συνεδρίαση.

Και οι τρεις εξελέγησαν με την πρώτη ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία που απαιτεί ο κανονισμός. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος έλαβε 32 ψήφους υπέρ, ενώ 11 ήταν τα λευκά και 4 τα άκυρα ψηφοδέλτια, ο αντιπρόεδρος έλαβε 30 ψήφους υπέρ με 12 λευκά και 4 άκυρα και η γραμματέας 30 ψήφους υπέρ, με 10 λευκά και 7 άκυρα.

Δήμος Καντάνου- Σελίνου

Ομοφωνία υπήρξε στο Δήμο Καντάνου Σελίνου. Και οι  21 σύμβουλοι ψήφισαν την Παγώνα Ζερβουδάκη για πρόεδρο από την συμπολίτευση, όπως επίσης αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Ψαράκη και γραμματέα τον Γιάννη Γεντεκάκη.

Δήμος Πλατανιά

Στον Πλατανιά η αντιπολίτευση δεν ψήφισε για πρόεδρο τον Αθανάσιο Χηνόπουλο που επανεκλέχθηκε με ψήφους αποκλειστικά από την πλειοψηφία. Αντιπρόεδρος από την παράταξη του κ. Ντουντουλάκη εκλέχθηκε η Γεωργία Βερυβάκη- Μαστοράκη. Η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήλωσε τη μη συμμετοχή της στη διαδικασία ψηφίζοντας λευκό.

Δήμος Αποκόρωνα

Τον Φερδινάνδο Μαρικάκη ψήφισαν νέο πρόεδρο του Δ.Σ. οι 25 από τους 26 συμβούλους του Δήμου. Αντιπρόεδρος με 24 ψήφους και δύο λευκά εκλέχθηκε από την αντιπολίτευση ο Χαράλαμπος Κουτσουπάκης και γραμματέας ο Μιχάλης Πιπεράκης.

Δήμος Κισάμου

Στο δήμο Κισάμου Εξελέγη η κα Καίτη Πατερομιχελάκη.

Δήμος Σφακίων

Στο δήμο Σφακίων εξελέγη ο κ. Πέτρος Σοφούλης.

 

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook