«Τα ομορφόπαιδα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος»

τα-ομορφόπαιδα-στον-δημοτικό-κινημ-163579

08_15_17Η κωμωδία «Τα ομορφόπαιδια» προβάλλεται στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος» από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Αυγούστου.

Σκηνοθεσία : Ριαντ Σατούφ

Πρωταγωνιστούν ; Βαλέρια Γκολίνο, Εμμανουέλ Ντεβός, Ιρέν Ζακόμπ

O Ερβέ, 14 ετών, ζει με την μητέρα του, απορροφημένος από την έκρηξη της σεξουαλικότητάς του, τους μέτριους βαθμούς του και τη γενική γκαντεμιά του. Χαζεύει τις όμορφες συμμαθήτριές του, ζηλεύει τους cool συμμαθητές του, αλλά δεν δείχνει προορισμένος να αποκτήσει κάποια αληθινή επαφή με το άλλο φύλο. Μια μέρα όμως, για ανεξήγητους λόγους, η Ορόρ, ίσως η πιο όμορφη της τάξης, αρχίζει να τον φλερτάρει, με αποτέλεσμα μια σχέση γεμάτη εκπλήξεις και για τους δύο.

Τα Ομορφόπαιδα έχουν την εμφάνιση μιας νεανικής κωμωδίας α λα Τζον Χιουζ και την καρδιά του Τριφφό στα “400 Χτυπήματα” και το “Χαρτζιλίκι”. Είναι μια ταινία για τους εφήβους δίχως ιστορία, που είναι και οι περισσότεροι. Δεν είναι οι καλύτεροι, αλλά ούτε και οι χειρότεροι, δεν είναι ούτε βίαιοι, ούτε άχρηστοι, τίποτα, απλώς χωρίς ιστορία. Σ’ αυτούς επικεντρώνεται ο σκηνοθέτης και δείχνει να τους κατανοεί και να απολαμβάνει την εξιστόρηση της σκληρής καθημερινότητάς τους.

Ώρες προβολών: 20.30 και 22.30
Είσοδος : Γενική είσοδος : 5 €
Δωρεάν είσοδος σε : Ανέργους με κάρτα ανεργίας | ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)
Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ–ΚΑΜ)
Παιδιά κάτω των 15 ετών | Ενήλικες άνω των 65 ετών

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook