Τα μυστικά ομορφιάς που κρύβουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους

τα-μυστικά-ομορφιάς-που-κρύβουν-οι-γυν-151266

coupleΣχεδόν καθημερινά, οι γυναίκες παρουσιάζουν στον σύντροφό τους έναν εαυτό αψεγάδιαστο και όμορφο. Έτσι, ενώ ένας άνδρας πιστεύει ότι η αγαπημένη του έχει, για παράδειγμα, το πιο απαλό δέρμα στον κόσμο, δεν του περνά από το μυαλό ότι μάλλον η αισθητικός της είναι επαγγελματίας!

Έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail αποκαλύπτει ότι η κάθε γυναίκα έχει κατά μέσο όρο οκτώ μυστικά ομορφιάς που κρύβει από το σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες δεν λένε ποτέ στο σύντροφό τους ότι αφαιρούν τις λιγοστές, αλλά αντιαισθητικές τρίχες από τα δάχτυλα των ποδιών, αλλά και τις τρίχες από τη μύτη, το πηγούνι και άλλα περίεργα σημεία του σώματός τους.

Επίσης, δεν μοιράζονται με κανέναν άνδρα ότι φορούν μέσα από τα ρούχα ένα κορμάκι για να τις δείχνει πιο λεπτές, ότι βάφουν ή αφαιρούν τις τρίχες από το μουστάκι, ότι τρίβουν τις φτέρνες των ποδιών τους για να αφαιρέσουν τις σκληρύνσεις, καθώς και ότι κάνουν αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι.

Τέλος, δεν δίνουν λεπτομέρειες για τον καθαρισμό, την τόνωση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας τους, την ενδεχόμενη λεύκανση των δοντιών τους, την χρήση κρεμών αντι-γήρανσης, την βαφή βλεφαρίδων και φρυδιών, αλλά και ούτε ότι χρησιμοποιούν κρέμα κατά της κυτταρίτιδας.

Πηγή: rizopoulospot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook