Τα λάθη που κάνουμε στο glam μακιγιάζ μας και πώς θα τα διορθώσουμε!

τα-λάθη-που-κάνουμε-στο-glam-μακιγιάζ-μας-κ-195657

makifiazΝαι είναι γεγονός: μια μέρα μας χωρίζει από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Κι επειδή αυτήν την ημέρα τα λάθη δεν χωρούν στο glam μακιγιάζ σας… δείτε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλες σχεδόν οι γυναίκες στις γιορτινές εμφανίσεις μας και μάθετε τον ασφαλή τρόπο να τα διορθώσετε.

1. Λάθος απόχρωση στο foundation και το concealer

Επιλέγουμε (άθελά μας) λάθος τόνο foundation και concealer για την επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημα η διαφορά του χρώματος στο πρόσωπό μας και το λαιμό μας ή στην περίπτωση του concealer, γύρω από τα μάτια μας. Χρήσιμο θα ήταν πριν αγοράσουμε τα καλλυντικά προϊόντα που θα φορέσουμε στο βραδινό μακιγιάζ μας να ρωτήσουμε κάποιο σύμβουλο εταιρείας καλλυντικών που εμπιστευόμαστε.

2. Δεν «σβήνουμε» σωστά το make up: Η ενοχλητική διχρωμία

Ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε την εφαρμογή του make up μας στο πηγούνι μας. Για να πετύχουμε τον ιδανικό ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μας, θα πρέπει να «σβήνουμε» το make up μας σταδιακά έως και το ντεκολτέ μας, αλλά και στο μέτωπό μας, έως τις φύτρες των μαλλιών μας (χωρίς να δημιουργείται η αντιαισθητική γραμμή γύρω από τα μαλλιά ή να λερώνουμε τις φύτρες μας με make up)

3. Ρουζ ρουζ ρουζ…

Εκτός από τη σωστή απόχρωση ρουζ, ανάλογα με το χρώμα και τον τύπο του δέρματος μας- καλό είναι να ρωτάμε κάποιο ειδικό που θα μας προτείνει το ιδανικό προϊόν για την επιδερμίδα μας- σειρά έχει η ποσότητα… υπερβάλλουμε χωρίς τις περισσότερες φορές να το καταλαβαίνουμε και δυστυχώς το αποτέλεσμα μάλλον είναι απογοητευτικό. Η «σωστή περιοχή» εφαρμογής του είναι στο πάνω μέρος των μήλων (ζυγωματικά), λίγο πιο κάτω από τα μάτια. Όσο για τον τρόπο εφαρμογής του, ξεκινάμε από το κέντρο με φορά προς τα έξω, τις ρίζες των μαλλιών.

4. Δεν κρατάμε τις ισορροπίες στο βάψιμό μας!

Πρινξεκινήσουμε το glam μακιγιάζ μας, θα πρέπει να αποφασίσουμε που θέλουμε να δώσουμε έμφαση : στα μάτια ή τα χείλη μας και να επιλέξουμε τα ανάλογα προϊόντα. Πρέπει να δίνουμε έμφαση- όπως προτείνουν και οι make up artists είτε στα μάτια είτε στα χείλη, όχι και τα δύο! Αν επιλέξουμε ένα έντονο χρώμα κραγιόν, τότε οι αποχρώσεις που θα πρέπει να κινηθεί το βάψιμο των ματιών μας θα πρέπει να είναι ουδέτερες, φυσικές.

5. Overshimmering: που σημαίνει υπέρ του δέοντος (και του αισθητικά ωραίου) λάμψη…

Είπαμε να κάνουμε λαμπερές εμφανίσεις αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας. Πρέπει να επιλέξουμε κι εδώ, που θέλουμε να δώσουμε λάμψη: στα μάτια φορώντας σκιές με glitter , στα χείλη μας προτιμώντας ένα πιο funky lipstick με έντονη λάμψη, ή στα μάγουλα με ένα ρουζ με ιριδίζουσα μορφή; Κι αν με ρωτάτε, εγώ προσωπικά προτιμώ να φορώ τις μεταλλικές glitter σκιές και να τις περνώ ελαφρώς και στην εσωτερική κόγχη των ματιών μου. Εσείς;

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook