Τα «καρφιά» της Ζωής όταν παρέλαβε τα αποτελέσματα των εκλογών | Στις 3 πάει στον Παυλόπουλο

τα-καρφιά-της-ζωής-όταν-παρέλαβε-τα-α-287862

Τα καρφιά της πέταξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών σε αυτήν, από τον Αντώνη Μανιτάκη.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την κυρία Κωνσταντοπούλου στο γραφείο της στη Βουλή προκειμένου να της παραδώσει τον φάκελο με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών, όπως η τυπική διαδικασία ορίζει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά της κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον οποίο είχε ανοιχτή κόντρα όταν πριν από μερικές ημέρες, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης και την έναρξη της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, άνοιξε μαζί του κόντρα για το αν είναι συνταγματική η διαδικασία, από τη στιγμή που δεν του ανακοίνωσε η ίδια την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων!

Ετσι, απαντώντας στον κ. Μανιτάκη, η κυρία Κωνσταντοπούλου επανήλθε λέγοντας ότι αυτή θα ανακοινώσει επισήμως τα αποτελέσματα στον Προκόπη Παυλόπουλο, αν και, όπως είπε, «απ’ ό,τι μαθαίνω ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες χωρίς εγώ να τους ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να παραδώσω στον επόμενο πρόεδρο της Βουλής, θα υπηρετώ την πατρίδα και το καθήκον».

Στις 3 το μεσημέρι η κυρία Κωνσταντοπούλου θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσει την κοινοβουλευτική δύναμη κάθε κόμματος και αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος θα καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να του δώσει την πρώτη διερευνητική εντολή. Δεδομένου ότι σχηματίζει κυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο (145+10 βουλευτές), ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός το βράδυ – κατά ορισμένες πληροφορίες στις 20:00.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook