Τα είχε για… Κρητικό γλέντι | Καθηγητής Πανεπιστημίου με χειροβομβίδες και εκρηκτικά

τα-είχε-για-κρητικό-γλέντι-καθηγητής-279769

Η Αντιτρομοκρατική βρήκε καθηγητή πανεπιστημίου με όπλα, εκρηκτικά και χειροβομβίδες

Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής τις εξηγήσεις που τους έδωσε 57χρονος κάτοικος της Θεσσαλονίκης που δηλώνει καθηγητής πανεπιστημίου στη Λειψία, σχετικά με το λόγο για τον οποίο διατηρούσε σε ερειπωμένο σπίτι στα περίχωρα της Κοζάνης ένα μίνι οπλοστάσιο με δύο πολεμικά τυφέκια και 2.000 σφαίρες, χειροβομβίδες, εκρηκτικά και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Οι υπηρεσίες της Αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο αφορά ακίνητο ιδιοκτησίας στενού συγγενή του 57χρονου, μετά από πληροφορίες.

Στο σχεδόν ερειπωμένο κτίσμα εντοπίστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών 2 πολεμικά τυφέκια και 2.000 σφαίρες, τουλάχιστον 10 χειροβομβίδες, εκρηκτικά και παραλλαγές.

Αμέσως τα ευρήματα συσχετίστηκαν με τον 57χρονο, ο οποίος στις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει υποστήριξε ότι είχε αποκτήσει τα παραπάνω πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Μάλιστα, συνέδεσε την αγορά τους με το γεγονός ότι είναι κρητικής καταγωγής και θα τα χρησιμοποιούσε σε κάποιο «γλέντι» στο νησί.

Από τους αριθμούς που φέρουν όπλα, πολεμοφόδια και εκρηκτικά ερευνάται η σχέση τους με πιθανό υλικό που έχει χαθεί από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πηγή: ethnos.gr

One thought on “Τα είχε για… Κρητικό γλέντι | Καθηγητής Πανεπιστημίου με χειροβομβίδες και εκρηκτικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook