Τα βραχιόλια «έκαψαν» τη χήρα | Το άλλοθι που κατέρρευσε και η νέα μαρτυρία συγγενούς

τα-βραχιόλια-έκαψαν-τη-χήρα-το-άλλοθ-275526

Το άλλοθι που επικαλέστηκε η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας, ότι την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της περιεργαζόταν στο σπίτι της κάποια βραχιόλια που είχε παραλάβει ταχυδρομικώς, αποδείχθηκε σαθρό και έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να της βάλουν άλλου είδους… βραχιόλια!

Παρόλο που επί οκτώ ολόκληρους μήνες η Δήμητρα Βούλγαρη ήταν προσεκτική αλλά και λεπτομερής στα λεγόμενά της, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια στην κατάθεσή της έγινε αιτία να δέσουν την υπόθεση εις βάρος της οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Το καθοριστικό στοιχείο αφορούσε το δέμα με τα βραχιόλια που είχε χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για να αποδείξει ότι δεν δολοφόνησε εκείνη τον 42χρονο Θανάση Λάμπρου στο σπίτι κοινού τους φίλου. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην κατάθεσή της:

«Στις 12 έφυγα για Κρανίδι. Σταμάτησα στις 12.10 στο βενζινάδικο έξω από το Κρανίδι και έβαλα βενζίνη. Μετά πήγα κατευθείαν στη Γενική Ταχυδρομική Κρανιδίου για να παραλάβω ένα δέμα. Εφτασα εκεί στις 12.20 με 12.25 η ώρα περίπου, όπου περίμενα 15 με 20 λεπτά, μέχρι να βρουν το δέμα μου. Στις 12.50 περίπου έφυγα από το Κρανίδι και πήγα κατευθείαν στο σπίτι μου. Εφτασα στο σπίτι μου στις 13.00 μς 13.15. Μέχρι τις 13.30 ασχολήθηκα με τα βραχιόλια που είχε το δέμα. Τότε με πήρε η μητέρα μου και μου είπε να πάω να πάρω το φαγητό. Τα παράτησα όλα και έφυγα κατευθείαν…»

Στο κινητό

Μόνο που, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το τηλεφώνημα της μητέρας της δεν έγινε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού αλλά στο κινητό της! Οπως αποκάλυψε η ίδια, όταν ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς, μόλις έφτασε στο σπίτι και δεν βρήκε τον άντρα της, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του κοινού τους φίλου και τον σκότωσε.

Εντύπωση προκαλεί και η μαρτυρία μιας συγγενούς του άτυχου πρώην ναυτικού που είχε βρεθεί νεκρός στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Η γυναίκα αυτή αναφέρθηκε στην κατάθεσή της στις σχέσεις του ζευγαριού:

«Γνωρίζω ότι πριν από περίπου πέντε χρόνια μια φορά που μάλωσαν μεταξύ τους η Δήμητρα είχε μαχαιρώσει τον σύζυγό της στο χέρι. Αλλη μια φορά, γιορτές Χριστουγέννων, είχαν μαλώσει πολύ και ο Θανάσης πήγε να μαχαιρώσει τη Δήμητρα και την τελευταία φορά για να εκτονωθεί με το μαχαίρι έκανε κομμάτια μια κούκλα».

Η ίδια γυναίκα κατέθεσε ακόμη ότι η συζυγοκτόνος «πίεζε συγγενείς της ώστε να μη λένε στον κόσμο και να μην καταθέτουν στην Αστυνομία πράγματα που γνωρίζουν για την πραγματική εικόνα της οικογενειακής ζωής της με τον Θανάση, χρησιμοποιώντας την κόρη τους ως μοχλό πίεσης και ότι δεν θα την ξαναδούν».

Οσο για όσα εκτυλίχθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όταν ανακοινώθηκε η δολοφονία του 42χρονου που πάγωσε το πανελλήνιο, η μάρτυρας αναφέρει ότι η σύζυγός του ήταν απαθέστατη και ότι συνεχώς επαναλάμβανε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό.

espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook