«Τα βρίσκουν» Δήμος, Πλατανιάς και Α.Ο.Χανιά για το γήπεδο Περιβολίων

τα-βρίσκουν-δήμος-πλατανιάς-και-α-ο-χ-1721

Όλα δείχνουν ότι το πιο μεγάλο “αγκάθι” μεταξύ Δήμου Χανίων, Πλατανιά και ΑΟΧ που ονομαζόταν γήπεδο Περιβολίων τείνει να εξαφανιστεί…

gipedo perivolion

Η σύσκεψη της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης , παρουσία εκπροσώπων όλων των μερών, παρά τις μικροεντάσεις της, πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα συναινετικό κλίμα και όπως φαίνεται θα έχει σαν αποτέλεσμα μια νέα ημέρα στις σχέσεις των δυο Χανιώτικων σωματείων.

Όπως φάνηκε διάθεση όλων ήταν να βρεθεί η κοινή συνισταμένη με μικρότερες ή μεγαλύτερες υποχωρήσεις.

Καταλυτικό, πάντως ρόλο στη συζήτηση πέραν των καλών προθέσεων της πλευράς των δυο σωματείων, έπαιξε και η πρόθεση του Δήμου Χανίων να συνδράμει οικονομικά ώστε τα έξοδα των δυο ομάδων να πέσουν.

Χαρακτηριστικά, όπως τόνισε ο κ. Πρωτοπαπαδάκης, αφού τόνισε ότι ευχή -αλλά και υποχρέωση- όλων είναι το γήπεδο των Περιβολίων να διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση ,η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη να επωμισθεί το ποσό των 20.000 € (από τα 70.οοο € που πληρώνει η ΠΑΕ Πλατανιάς) για την συντήρηση του χόρτου αλλά και και την πληρωμή στην ΠΑΕ Πλατανιά ενός είδους ενοικίου για τη χρήση των δημοσιογραφικών θεωρείων (το κόστος των οποίων είχε πληρώσει πέρσι εξ΄ολοκλήρου ο Πλατανιάς) ώστε να τα χρησιμοποιεί και ο ΑΟΧ στους δικούς του αγώνες.

Παράλληλα, ζήτησε από τις δυο ομάδες να καταβάλλουν στον Δήμο μια εγγυητική ύψους 7.500 € η κάθε μια καθώς και το 15 % από τα διαφημιστικά τους έσοδα από τις πινακίδες.

Για το ύψος του ποσοστού πάντως η πλευρά του Πλατανιά φαίνεται να έχει αντίρρηση ζητώντας να είναι χαμηλότερο.

Επίσης τόνισε ότι τη χρήση των κυλικείων θα την αναλάβει ο ίδιος ο Δήμος όπως και την καθαριότητα και τον φωτισμό του γηπέδου.

Νωρίτερα, τόσο η πλευρά του ΑΟΧ όσο και εκείνη του Πλατανιά -αν και έκαναν μια μικρή αναφορά- σε ότι τους χώρισε πέρσι ρίχνοντας -κυρίως η πλευρά του Πλατανιά-την ευθύνη στον ΑΟΧ, ωστόσο διατράνωσαν την θέληση τους να βρουν την χρυσή τομή για το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, όπως χαρακτηριστικά είπαν αλλά και να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δυο ομάδων.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί με τις επιμέρους λεπτομέρειες επί των ποσών που πρότεινε ο Δήμος αλλά δύσκολα, όπως φαίνεται, θα χαλάσει η συμφωνία.

 

Πηγή: sportfmxania

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook