Τα βρήκαν Αρναούτογλου και Περρής μέσω της Μπεκατώρου;

τα-βρήκαν-αρναούτογλου-και-περρής-μέσ-227567

PERRHS ARNAOUTOGLOUΡόλο… πυροσβέστη στη θρυλική κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Βαγγέλη Περρή λέγεται ότι ανέλαβε η Μαρία Μπεκατώρου και η ίδια δίνει την απάντησή της!

Γρηγόρης και Βαγγέλης «σφάζονται» εδώ και περίπου δύο χρόνια, μετά από συνέντευξη του Περρή στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Αρναούτογλου έχει χάσει την φρεσκάδα του και κυνηγάει τον εαυτό του, ενώ ο «πόλεμος» των δύο ανδρών συνεχίστηκε με «καρφιά», ακόμα και για την ηλικία τους.

«Δεν ανακατεύομαι, γιατί είναι καθαρά δικό τους θέμα. Εξάλλου, είναι μεγάλα παιδιά. Δεν γνωρίζω την ουσία της όλης κατάστασης, ούτε αν συνεχίζεται κάτι, αλλά αυτό που θα σου πω με σιγουριά είναι πως δεν θα μπλεκόμουν ποτέ σε κάτι τέτοιο. Τον Βαγγέλη τον γνωρίζω χρόνια, έχουμε κάνει διακοπές μαζί, με έχει συμβουλέψει σωστά και του οφείλω πολλά. Από την άλλη, ο Γρηγόρης είναι καλός συνεργάτης και με τιμά που θέλησε να συνεργαστούμε στα Καρντάσιανς. Μαθαίνω πολλά από εκείνον», ανέφερε, στο περιοδικό «People», η Μαρία, διαψεύδοντας όσους έλεγαν ότι ανέλαβε να συμφιλιώσει τους δύο άνδρες.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook