Τα απομεινάρια μιας κοσμικής: Αγνώριστη η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο

τα-απομεινάρια-μιας-κοσμικής-αγνώρισ-222610

D86C37F0FD7154AD2043A1D1694F97A9Φούτερ, τζιν βερμούδες και μακό μπλουζάκια, ατημέλητα μαλλιά και παντελής έλλειψη μακιγιάζ είναι όσα συνθέτουν τη σημερινή εικόνα της άλλοτε παντοδύναμης κυρίας υπουργού, Βίκυς Σταμάτη, η οποία εδώ και ενάμισι χρόνο ζει στο Δρομοκαϊτειο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η Σταμάτη «φορά τη νέα της «στολή» στην προσωπική της «φωλιά του κούκου» και το μόνο που δεν αποχωρίζεται είναι η βέρα στο δεξί, ούτε και την πεποίθηση ότι ο σύζυγός της, που την επισκέπτεται παίρνοντας ειδική άδεια είναι «καθαρός» και αναμάρτητος».
Στο δίκλινο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η Βίκυ Σταμάτη οι τοίχοι και οι πόρτες είναι ζωγραφισμένα και γεμάτα με φράσεις και τσιτάτα όπως «Εάν βρίσκεσαι εκεί που σε τοποθέτησε ο Θεός, εκεί που σε άφησε εκεί θα έρθει να σε συναντήσει» ενώ υπογράφει με το «Vicky Stam. Tsohas. Alma libre» που θα πει «ελεύθερη ψυχή».
Οι ειδικοί λένε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συναισθηματική αντίδραση. 
«Οι πωλήτριες την έλεγαν «Μαρία Αντουανέτα» επειδή τους φερόταν υποτιμητικά, σαν μια πραγματικά, απομονωμένη από τον κόσμο βασίλισσα.
Σήμερα είναι αποκομμένη από τον κόσμο αλλά μακριά από το αγαπημένο της παιδί, ζώντας στο μικρό κελί της, χωρίς Oscar de la Renta, χωρίς χτένες Hermes των 1.000 ευρώ, χωρίς τίποτα περιττό. Μόνο ένα βαρύ κατηγορητήριο να στοιχειώνει τις ατελείωτες ώρες της μοναξιάς της» σημειώνει η εφημερίδα. 

thetoc.gr

One thought on “Τα απομεινάρια μιας κοσμικής: Αγνώριστη η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook