Τα ανώνυμα μυστικά των φοιτητών σε μια εφαρμογή

τα-ανώνυμα-μυστικά-των-φοιτητών-σε-μια-728929

Φοιτητικές στιγμές και inside jokes, εξομολογήσεις ερωτικές ή άλλου είδους, φωτογραφίες από την καθημερινότητα, memes ή απλά ένα πεδίο για κουβέντα και γνωριμίες.

Όλα αυτά και ακόμα παραπάνω, βρίσκονται στο Nup, το νέο αγαπημένο social app των φοιτητών, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και ήδη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των σχετικών charts.

Τι κάνει το Nup τόσο ξεχωριστό το; Ότι όλα τα παραπάνω γίνονται χωρίς να χρειάζεται να γράψεις το όνομά σου. Και αρκετά απλά.

Η εγγραφή γίνεται σε 3 βήματα: Με ένα ψευδώνυμο, δήλωση φύλου και σχολής. Από εκεί και πέρα, μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου, να σχολιάσεις ή να μιλήσεις στο chat τελείως ανώνυμα και χωρίς κανένας να ξέρει ποιος είσαι!

Το app έγινε γρήγορα spread μεταξύ των φοιτητών ενώ άρχισε να διαδίδεται ταχύτατα με αποτέλεσμα να στέλνονται περισσότερα από 2000+ μηνύματα τη μέρα από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας!

Η εφαρμογή ήδη έχει ξεχωρίσει σε app store και play store, ενώ ήδη συζητιέται σε «πηγαδάκια» στις σχολές καθώς ο κόσμος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και ποιος γράφει τα μυστικά online!

Όπως λένε οι δημιουργοί του: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι καινούριο και που έλειπε στην Ελλάδα. Αν παρατηρήσει κάποιος τα “παραδοσιακά” social networks θα δει κόσμο που δημοσιεύει όλο και λιγότερο. Φοβάται. Δεν εκφράζεται. Εμείς δίνουμε στους φοιτητές το βήμα που τους έλειπε. Μακριά από γονείς, μακριά από κριτική, μακριά από bullying. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν GDPR, εμείς βλέπουμε ανωνυμία και ειλικρίνεια».

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iPhone και Android στο nupapp.gr.

newsbeast.gr

One thought on “Τα ανώνυμα μυστικά των φοιτητών σε μια εφαρμογή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook