Τα αλλάζει όλα ο Βάμβουκας | Τέλος στις καταλήψεις δημοσίων χώρων και στα ρουσφέτια του Σκουλάκη

τα-αλλάζει-όλα-ο-βάμβουκας-τέλος-στις-539872

Αποφασισμένος να εφαρμόσει τον νέο κανονισμό για τους δημόσιους χώρους εμφανίστηκε μιλώντας για όλους και για όλα σε συνέντευξη του στον SUPER FM 89.6 ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Ο κ. Βάμβουκας αναφερόμενος στο θέμα, έπειτα από τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα προχώρησε και σε μια σειρά αποκαλύψεις όπου μεταξύ άλλων κατήγγειλε την προηγούμενη δημοτική αρχή πως για μικροκομματικά οφέλη εφάρμοσε το 2011 μια κανονιστική απόφαση την οποία πάντως είχε απορρίψει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και με την οποία δίδονταν τραπεζοκαθίσματα σε διάφορα σημεία όπου δεν προβλέπονταν.

Ο δήμαρχος Χανίων κατηγόρησε την προηγουμένη δημοτική αρχή για ρουσφετολογικές πρακτικές ενώ μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως διέγραφε πρόστιμα τα οποία είχαν επιβληθεί από την υπάρχουσα τότε δημοτική αστυνομία.

Ο κ. Βάμβουκας τόνισε πως από την 1η Ιουνίου ο νέος κανονισμός θα αρχίσει να εφαρμόζεται και δεν θα υπάρχουν ούτε εμπορεύματα, ούτε τραπεζοκαθίσματα.

Μάλιστα δήλωσε απόλυτος σε ότι αφορά αυτό το ζήτημα, και έκανε λόγο για την διενέργεια εντατικών ελέγχων

Σε ότι αφορά το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη των Χανίων, ο δήμαρχος Χανίων είπε πως θα γίνει η μεταφορά της αφετηρίας των αστικών λεωφορείων σε ένα σημείο.

Ειδικότερα ανέφερε πως εντός του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των λεωφορείων στην πλατεία 1866.

Τέλος σε ότι αφορά τις επιλογές του για τους συνεργάτες που επέλεξε ανέφερε πως μετάνιωσε για κάποιους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του και τόνισε πως κάποιοι θα συνεχίσουν και κάποιοι πως θα φύγουν.

Ακούστε την συνέντευξή του στον Δημήτρη Παππά

zarpanews.gr

4 thoughts on “Τα αλλάζει όλα ο Βάμβουκας | Τέλος στις καταλήψεις δημοσίων χώρων και στα ρουσφέτια του Σκουλάκη

  1. ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.
    ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΝΑ’ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

  2. Και το κλείσμο των δρόμων για να γίνουν οι λεγόμενοι πεζόδρομοι,αντισυνταγματικός και 100% παράνομος,αφού χρειάζεται απόφαση ΚΥΑ!Ο παππούς ξύπνησε ένα πρωί και για να κάνει το χατήρι στους «συντρόφους» του,απέκλεισε την Παλιά πόλη και την άφησε με μία είσοδο και με μία έξοδο!

  3. Ντροπη σας . Θελετε 5000 ανεργους κυριε δημαρχε ??? Καθαριστε κανενα δρομο φτιαξτε κανενα πεζοδρομιο ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook