Τασιούδης: «Υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

τασιούδης-υποχρεωμένοι-να-εξαντλήσ-603555

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα μίλησε στο επίσημο site της ομάδας του ΑΟΚ Χανιά, ο παίκτης Γιώργος Τασιούδης.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Κρόνο: Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα πολύ καλή και καλά δουλεμενη. Έχει έμπειρους παίχτες, παίζουν στην έδρα τους και έχουν έξτρα κίνητρο γιατί έχασαν μέσα σε εμάς και κατά κάποιο τρόπο χασανε και το ρυθμό τους στις νίκες.

Για τη συνέχεια του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα: Εμείς έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν και να παίζουμε μόνο για το αποτέλεσμα.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα: Υπήρχε μια διακοπή λόγο εορτών όπου ξεκουραστηκαμε αλλά παράλληλα δουλέψαμε πολύ και πιστεύω ότι θα συνεχίστουν οι καλές εμφανίσεις και μετά τον ΟΦΗ.

Για τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία: Από την στιγμή που υπάρχουν ελπίδες για να μείνουμε θα τις εξαντλήσουμε μέχρι το τέλος!

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Κρόνου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Κρόνο (Κυριακή, 17:00). Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε νέα προπόνηση στον Κλαδισό, με μοναδική απουσία εκείνη του Μανώλη Αδοντάκη (λείπει στο εξωτερικό σε αποστολή του Δήμου Χανίων για τουριστικά ζητήματα). Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και “5 εναντίον 5”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook