Ταξίδι στην Αθήνα για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη: Έφαγε στο μαγαζί του Σεργουλόπουλου και «τα ‘σπασε» στον Σχοινά

ταξίδι-στην-αθήνα-για-τον-μιχάλη-λεμπι-664405

Βραδάκι Παρασκευής, πριν από λίγες εβομάδες και οι πελάτες γνωστού εστιατορίου στην Κηφισιάδεν δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν την φιγούρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας από την Κρήτη που η απαγωγή του για έξι μήνες συγκλόνισε την χώρα, συνοδευόταν από τον νεαρό Βύρωνα Βασιλιειάδη που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας και της διαχείρισης αποβλήτων.

Οι δύο άνδρες απόλαυσαν ένα δείπνο στο Artisanale του Φώτη Σεργουλόπουλου και οι πληροφορίες λένε ότι η κουβέντα τους δεν περιορίστηκε μόνο στα του επιχειρείν.

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού λίγο μετά οι δύο άνδρες αναχώρησαν με έτερο προορισμό το νυχτερινό κέντρο «4711» όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς.

Εντύπωση προκάλεσε στους θαμώνες ότι ο επιχειρηματίας από την Κρήτη, συνοδευόταν από έναν μόλις σωματοφύλακα, εν αντιθέσει με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, ο οποίος είχε τουλάχιστον έξι.

Όταν τακτοποιήθηκαν σε έναν καναπέ του νυχτερινού κέντρου, ένας από τους σωματοφύλακες ρώτησε τους υπεύθυνους για τις εξόδους κινδύνου και τον πιο σύντομο δρόμο για τις τουαλέτες του μαγαζιού.

Πρακτική που κρίνεται μάλλον συνηθισμένη όχι για τον κύριο Λεμπιδάκη αλλά για τον νεώτερό του κύριο Βασιλειάδη, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του διαχειρίζονται τις εταιρίες Antipollution και Green.

Η πρώτη ασχολείται με την περισυλλογή και διαχείριση αποβλήτων και η δεύτερη με την προμήθεια, εμπορία και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά και των συνεργατών του για κάτι παραπάνω από δύο ώρες, πριν αποχωρήσουν από το νυχτερινό κέντρο.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έχει πλέον επιστρέψει για τα καλά στην συνήθη του καθημερινότητα, μετά την περιπέτεια της πολύμηνης απαγωγής του και την απελευθέρωσή του από την ΕΛ.ΑΣ.

Με μια ειδικά σχεδιασμένη επιχείρηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκε ακόμη και drone επίλεκτες ομάδες έκαναν έφοδο σε μια αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, κοντά στην γέφυρα της Ζουρίδας, τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook