Ταινία μικρού μήκους από το δημοτικό σχολείο Κολυμβαρίου για την κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις! | Video

ταινία-μικρού-μήκους-από-το-δημοτικό-σ-506275

Για τρίτη χρονιά το δημοτικό σχολείο Κολυμβαρίου, θα συμμετέχει, πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς ταινιών μικρού μήκους. Φέτος, η ΣΤ’ τάξη του σχολείου, με την βοήθεια του σκηνοθέτη Θοδωρή Θωμαδάκη, δημιούργησε την ταινία με τίτλο «Ποτέ μη λες ποτέ».

Μια ταινία που μιλά για τις επιφανειακές σχέσεις των ανθρώπων, την προδοσία και την απογοήτευση από άτομα που πολλές φορές θεωρούμε ότι θέλουν το καλό μας και νοιάζονται για εμάς. Ο Άρης, ένας μαθητής της ΣΤ’ τάξης, ο οποίος δεν είναι τόσο κοινωνικός, και ο οποίος δε θέλει να συμμετέχει στις εκλογές του πενταμελούς της τάξης του, ωστόσο, αρκετοί συμμαθητές του τον παροτρύνουν να δηλώσει υποψηφιότητα, και τον διαβεβαιώνουν ότι και θα τον ψηφίσουν οι ίδιοι αλλά σίγουρα και όλη η τάξη.

Το αποτέλεσμα, τον ψηφίζουν δύο μόλις άτομα, εκείνος απογοητεύεται και ψάχνει να βρει τι έφταιξε. Ρωτώντας τους συμμαθητές του, ανακαλύπτει ότι οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν την ψήφο τους, τον πρόδωσαν, ενώ στο τέλος έμαθε ότι τον ψήφισε μια κοπέλα, την οποία δεν είχε παρατηρήσει ποτέ, και η οποία με την ψήφο της έδειξε ότι έχει ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνον.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook