Τίγκα στο σελέμπριτι τα Χανιά | Από τον Αρμάνι μέχρι …τον Μουτσινά

τίγκα-στο-σελέμπριτι-τα-χανιά-από-τον-81072

ArmaniΤα Χανιά τα τελευταία καλοκαίρια είναι σταθερός προορισμός για αρκετούς «celebrities» οι οποίοι φτάνουν στην πόλη μας και περνάνε τις διακοπές τους (τις περισσότερες φορές) incognito. Ωστόσο, την εποχή του facebook, του twitter και του instagram, προτιμούν οι ίδιοι να «ανεβάζουν» στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους, έτσι, για να μη χάσουμε κανένα επεισόδιο.

armanimainΑν και δεν το δημοσιοποίησε ο ίδιος, δεν γινόταν να μείνει κρυφή η επίσκεψη του Giorgio Armani στα Χανιά. Ο διάσημος σχεδιαστής βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κεφαλλονιά και από το πρωί της Κυριακής βρίσκεται ο ίδιος, η παρέα του και η πολυτελής θαλαμηγός του στα Χανιά.

Ο Γιώργος Σαμπάνης επέλεξε κι αυτή τη φορά την πόλη μας για τις διακοπές του, όπως επίσης και ο δημοσιογράφος  Χρήστος Νέζος, οι οποίοι διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν με τον Γιώργο Κανατάκη.

nezosΤο Σαββατοκύριακο όμως, βρέθηκαν στα Χανιά αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί οι οποίοι βρίσκονται σε περιοδεία και συνδυάζουν…business and pleasure.

Από τα «Βαφτίσια», η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτογραφία την θέα από το ξενοδοχείο που έμεινε ο θίασος…

athina

αλλά και μία φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά χαλαρό στην παραλία.

moutsina

Από την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φωτογραφίστηκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, ενώ έγραψε στο twiiter και μια μαντινάδα… δικής του έμπνευσης:

tsimitselis«Να’ μαι και πάλι στα Χανιά, δεν μου΄χει μείνει σόλα

Θα πάω βράδυ για να δω 5 κοπέλια έτοιμα και έτοιμα για όλα»

Η σύντροφός του Βάσω Λασκαράκη που είναι μαζί του, προτίμησε να φωτογραφίσει το ηλιοβασίλεμα στο Παλιό Λιμάνι,

laskaraki

καθώς και τις βουτιές τους στο costa costa.

vaso

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου από την άλλη, προτίμησε να τιμήσει την κρητική κουζίνα, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση… στη στάκα!

pinelopi

 

Τέλος, η Νατάσα Μποφίλιου από τη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο με μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από εκείνη τη βραδιά.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook