Τέλος από το ΙΝΚΑ ο Δράμη, συνεχίζει δανεικός στον Γρανίτη

τέλος-από-το-ινκα-ο-δράμη-συνεχίζει-δαν-327437

Ο Ανδρέας Δράμη θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στον Γρανίτη από το ΙΝΚΑ. Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη ανακοίνωσε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχωρεί ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ ανακοινώνει το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Ανδρεά Δράμη στην ομάδα του Γρανίτη μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ανδρέα, σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής σου πορείας.

Το ευχαριστώ του Ανδρέα στο Facebook

«Ευχαριστώ το ΙΝΚΑ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν η ποδοσφαιρική μου στέγη. Μαζί του πέρασα όμορφες στιγμές όπως ήταν η άνοδος από το β΄τοπικό στην πρώτη κατηγορία και φυσικά η πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε πέρυσι…για εμένα το ΙΝΚΑ ήταν και θα είναι οικογένεια και δέθηκα τόσο με τους προπονητές όσο και με τους συμπαίχτες μου τον πρόεδρο μέχρι και το τελευταίο μέλος αυτής της οικογενείας… όλοι έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο για την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη αλλά και για την ωρίμανση μου ως άνθρωπο… εύχομαι στον καθένα από εσάς να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους και φυσικά στην ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος… καλή­ συνέχεια σε όλους!!!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook