Τέλειος σύντροφος… Υπάρχει και θα τον βρεις σε 4 απλά βήματα

τέλειος-σύντροφος-υπάρχει-και-θα-τον-0

Φίλη μου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει ένα μικρό θεματάκι στις επιλογές των αντρών! Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, ότι ο γνωστός μα….μαγνήτης που όλες επικαλούμεθα συχνά πυκνά, είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας μας.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει, είναι καθαρά δική μας υπόθεση και φταίξιμο, οπότε η διαρκής γκρίνια του γιατί πέφτουμε συνέχεια σε άχρηστους, άπιστους και γενικά ακατάλληλους άντρες, θα πρέπει να λάβει τέλος και τη θέση της να πάρει η σκέψη, η ψυχραιμία και η… αυτοκριτική!

Γιατί συγνώμη κιόλας αλλά δεν σου φταίει κανείς όταν πας και ερωτεύεσαι κάποιον που από την αρχή σου έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο σεξ-ωμό αλλά αληθινό-, ή ότι ξέρεις ότι παράλληλα με εσένα βλέπει κι άλλες. Αυτός καλή μου ήταν έντιμος από την αρχή, εσύ είσαι λάθος στην υπόθεση! Οπότε λοιπόν εμείς, επειδή δεν μας αρέσει να βλέπουμε γυναίκες μόνες, σoυ έχουμε μία λίστα, με κάποια πολύ σημαντικά βήματα τα οποία και θα πρέπει να κάνεις αν τελικά θέλεις να βρείς την πραγματική αγάπη!

1. Δες τον εαυτό σου όπως θα ήθελες να σε δουν οι άλλοι: Εμείς οι γυναίκες αντιμετώπιζουμε ιδιαίτερα θέματα με την εικόνα μας και δεν εννοούμε αποκλειστικά και μόνο σε σχέση με την εμφάνιση. Αλλιώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλιώς νομίζουμε ότι μας βλέπουν οι άλλοι και τελικά αλλιώς όντως μας βλέπουν!

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό; Αυτοπεποίθηση γιατί χανόμαστε! Δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάς αυτό που είσαι και κυρίως να συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις και ανθρώπους που απλά δεν σου κάνουν, και μιλάμε πάντα στα προσωπικά γιατί αλλού οι συμβιβασμοί κρίνονται απαραίτητοι! Εξάλλου, με μία μικρή έρευνα θα αντιληφθείς ότι ο κόσμος δεν έχει πια και τόσο αυστηρή άποψη για σένα, σίγουρα όχι τόση όση έχεις εσύ για τον εαυτό σου.

2. Αγνόησε τα πρότυπα: Ζούμε στην εποχή της εικόνας με αποτέλεσμα να βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από ανθρώπους και καταστάσεις που παρουσιάζονται ιδανικές αλλά πιθανότατα να μην είναι! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορεί τα μοντέλα στα περιοδικά να έχουν το τέλειο σώμα, τον τέλειο σύντροφο και την τέλεια σχέση, αλλά που ξέρεις εσύ ότι έτσι είναι όντως;

Φτιάξε τα δικά σου στάνταρς, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα δικά σου μέτρα και μην προσπαθείς να ικανοποιήσεις κάτι το οποίο πιθανότατα δεν θα καταφέρεις! Λυπόμαστε που σoυ το λέμε, αλλά έτσι δεν πρόκεται ποτέ να είσαι ικανοποιημένη!

3. Σταμάτησε να πολεμάς την μοναξιά: Καθημερινά, αν όχι μια φορά την ώρα, αναρωτιόμαστε γιατί να είμαστε άτυχες και γιατί επιτέλους να μην μπορούμε να βρούμε κάποιον της προκοπής.

Κι όμως, ακόμα και η σκέψη της κατάστασης μας απορροφά ενέργεια με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει προς τα έξω και τελικά να δείχνουμε απελπισμένες και κομπλεξικές! Πώς λοιπόν περιμένεις να σε πλησιάσει κάποιος όταν το μόνο που του βγάζεις είναι ξινίλα; Χαλάρωσε και πάρε τη ζωή αλλιώς. Ακόμα και η μοναξιά, κάποιες φορές χρειάζεται. Εξάλλου αν δεν την απομυθοποιήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση εκείνη να σε αφήσει στην ησυχία σου.

4. Θέσε προθέσεις και όχι στόχους: Μπορεί η πρόθεση σαν λέξη να ακούγεται πιο αδύναμη αλλά ουσιαστικά δεν είναι έτσι. Με το να θέσεις την πρόθεση, για παράδειγμα, σε 2 χρόνια να έχεις ξεκινήσει τη δική σου οικογένεια, εκτός του ότι δεν λειτουργεί τόσο αγχωτικά για την ψυχολογία σου όσο η λέξη στόχος, έχει να κάνει καθαρά με τα δικά σου θέλω και τις δικές σου κινήσεις και όχι με τον επηρεασμό κάποιου άλλου προσώπου. Το ζητούμενο είναι να επιδιώξεις μία κατάσταση θετική για σένα, χωρίς όμως να επηρεάζεις αρνητικά τους γύρω σου.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook