Τάσος Χαλκιάς: Έχω να πληρωθώ για σίριαλ από το 2009

τάσος-χαλκιάς-έχω-να-πληρωθώ-για-σίρια-371222

Από το 2010 και μετά η τηλεόραση είναι ένα κουτσό άλογο για να ποντάρεις. Δεν είναι μόνο οι σειρές που δεν ξέρεις αν θα πάνε καλά και είναι μεγάλο το ρίσκο να τις στηρίξει ένα κανάλι, είναι και αυτές που φέρνουν νούμερα και διαφημίσεις με αυτά, που καταλήγουν να μην βλέπουν το χρώμα του χρήματος.

Πάρτε για παράδειγμα το Κάτω Παρτάλι. Για κάποιο λόγο έκανε νούμερα και δεν έχει πληρωθεί κανείς. Και ο Τάσος Χαλκιάς το βίωσε αυτό για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day και περιέγραψε αυτή την εσφαλμένη αντίληψη που έχουμε εμείς οι τηλεθεατές ότι κάθε ηθοποιός που εμφανίζεται στην τηλεόραση πρέπει υποχρεωτικά να έχει λεφτά με σέσουλα.

«Το 2009 κάναμε μία σειρά με τον κ. Καραμίχο, την Ονειροπαγίδα, δεν την πληρωθήκαμε. Το 13-14 κάναμε το Παρτάλι με το MEGA, δεν την πληρωθήκαμε. Δεν είναι μόνο το ότι δεν πληρώθηκες, αλλά ότι ο κόσμος δημιουργεί για σένα την εντύπωση ότι είσαι τόσο οικονομημένος, έχεις βγάλει τόσα λεφτά παίζοντας τόσα χρόνια στην τηλεόραση, είσαι πολύ πλούσιος κι εσύ ζορίζεσαι για τα καθημερινά».

Πηγή: toratora.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook