Τάσος Βάμβουκας : «Ο Σκουλάκης υπηρέτησε το ρουσφέτι και την εξυπηρέτηση»

τάσος-βάμβουκας-ο-σκουλάκης-υπηρέτη-145086

vamvoukas studio«Ποιος πίστευε πως ένας πολιτικός όπως ο κ. Σκουλάκης, που υπηρέτησε το πολιτικό σύστημα που έφερε τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση που είναι σήμερα θα έκανε κάτι διαφορετικό;

Είναι το είδος του πολιτικού που τον ενδιέφερε το πολιτικό κόστος , το πώς θα τα πάμε καλά με τους ψηφοφόρους , πως θα τους πούμε αυτό που θέλουν να ακούσουν. Ποιος πίστευε πως ένας άνθρωπος με τη νοοτροπία του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης θα άλλαζε;»

Κριτική του Τάσου Βάμβουκα, υποψηφίου δημάρχου Χανιών , στον νυν  και υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη.

Ο κ. Βάμβουκας σε συνέντευξη του στον SUPER FM 89.6 είπε πως ο Σκουλάκης ήταν από εκείνους που μας οδήγησαν στο μνημόνιο και καλά έκανε και έβαλε και την υπογραφή του για να γνωρίζουμε και τι γίνεται.

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του  και ειδικότερα στους υποψηφίους που εγκατέλειψαν τον κ. Σκουλάκη και μπήκαν στον δικό του συνδυασμό ο κ. Βάμβουκας είπε μεταξύ άλλων «πως τουλάχιστον 50 άτομα έφυγαν από τον κ. Σκουλάκη και πήγαν και σε άλλα ψηφοδέλτια. Όλα αυτά τα άτομα τα παρακαλούσε ο κ. Σκουλάκης να μείνουν μαζί του αλλά αυτοί οι άνθρωποι έκαναν μια άλλη επιλογή γιατί πολύ απλά δεν άντεχαν άλλο.»

Σχετικά με την αντιμετώπιση των δημοτών ως προς τον συνδυασμό του ο κ. Βάμβουκας είπε ότι «οι πολίτες γνωρίζουν πλέον πως διαθέτουμε την εμπειρία αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους για να διοικήσουμε τον δήμο.»

Προτεραιότητες τέλος για τον κ. Βάμβουκα σε ότι αφορά τα προβλήματα των Χανίων είναι το κυκλοφοριακό αλλά και το πολεοδομικό σχέδιο.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook