Τάσος Βάμβουκας : «Θα συγκρουστούμε με τα συστήματα που δυναστεύουν την πόλη»

τάσος-βάμβουκας-θα-συγκρουστούμε-με-145086

vamvoukas studioΟ λόγος για τον οποίο πρέπει να μα προτιμήσουν οι πολίτες των Χανίων είναι γιατί εμείς δεν είμαστε υλικό του παρελθόντος αλλά είμαστε μέσα από την κοινωνία και είμαστε υλικό για το μέλλον. Με τα υλικά του παρελθόντος έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορούμε να πάμε μπροστά.

Δηλώσεις στον SUPER FM 89.6 του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Βάμβουκα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τον φέρνει στο δεύτερο γύρο με τον κ. Μανώλη Σκουλάκη.

Ο κ. Βάμβουκας τόνισε πως αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από τη συγκεκριμένη δημαρχιακή θητεία της παρούσας  δημοτικής αρχής.

Σημείωσε επίσης πως η σημερινή δημοτική αρχή εκφράζει ακριβώς ότι μας έφερε στην κρίση και επεσήμανε πως «έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και δεν είναι τυχαίο που είμαστε σήμερα στην πρώτη θέση χωρίς κομματικές στηρίξεις και χωρίς τα διάφορα συστήματα που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη και την δυναστεύουν σε κάποιες περιπτώσεις. Με αυτά τα συστήματα που μας πολεμάνε είμαστε ήδη σε σύγκρουση »

Ο κ. Βάμβουκας είπε τέλος πως σήμερα έγινε το πρώτο βήμα ενώ τόνισε πως θα αγωνιστούμε για ένα δήμο αλληλεγγύης , ανθρωπιάς και πολιτισμού που θα σταθεί δίπλα στους πολίτες και απέναντι στους πολιτικούς που μας έφεραν τα μνημόνια. Θα αναδείξουμε τον τόπο και τους ανθρώπους του.»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook