Σώος ο Καραμολέγκος | Συνέλαβαν και δεύτερο δράστη

σώος-ο-καραμολέγκος-συνέλαβαν-και-δεύ-28922

police-car-chase

Σώος εντοπίστηκε ο απαχθείς επιχειρηματίας Εμμανουήλ Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης της αρτοβιομηχανίας «Καραμολέγκος». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί έως τώρα δύο δράστες από τη Μολδαβία.

Πρώτα συνελήφθη ο Ρουσλάν Τσιρχελάν Μολδαβός υπήκοος, 37 ετών ενώ αργότερα το απόγευμα οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν ακόμα έναν συνεργό του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών (τουλάχιστον ένας ακόμα) της αρπαγής του επιχειρηματία, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, φέροντας μόνο κάποια τραύματα στο πρόσωπο, καθώς όπως φαίνεται, είχε συμπλακεί με τους δράστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η απαγωγή σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που ο επιχειρηματίας επέστρεφε με το σπορ αυτοκίνητο του στο σπίτι του στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 

Οι πληροφορίες για το αν οι κακοποιοί έχουν ζητήσει λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον απαχθέντα είναι αντικρουόμενες, αφού σύμφωνα με κάποιες πηγές οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του απαχθέντα ενώ κατά άλλες πληροφορίες οι απαγωγείς ζητούν τεράστιο ποσό για να απελευθερώσουν τον όμηρο.

 

Πληροφορίες:  protothema.gr | tovimaonline.gr | iefimerida.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook