Σύσκεψη παρουσία Εισαγγελέα για την πάταξη της παραβατικότητας στο δήμο Χανίων

σύσκεψη-παρουσία-εισαγγελέα-για-την-π-266355
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σύσκεψη, παρουσία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Αλέξανδρου Σπηλιώτη, των Αστυνομικών Αρχών και εκπροσώπου του Λιμενικού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με πρωτοβουλία του δημάρχου Χανίων κ. Βάμβουκα και είχε ως αντικείμενο την οργάνωση με τον κατάλληλο τρόπο ζητημάτων ευταξίας στην πόλη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε πως ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα προβλήματα που υπάρχουν διογκώνονται και σημείωσε πως αυτό που θα γίνει άμεσα καθώς συζητήθηκε στην σημερινή σύσκεψη είναι οι έλεγχοι για την κατάληψη υπαίθριων χώρων από καταστήματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάλεσε μάλιστα τους επιχειρηματίες που έχουν εκκρεμότητες σε ότι αφορά την χρήση υπαίθριων χώρων πως θα πρέπει να τις τακτοποιήσουν καθώς θα υπάρξουν έλεγχοι που ενδεχόμενα να οδηγήσουν στην επιβολή προστίμων.

Ο δήμαρχος Χανίων επεσήμανε πως η συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές και το Λιμενικό είναι καλή και είπε επίσης πως η προσπάθεια που θα γίνει θα αφορά επίσης και το οδικό δίκτυο της πόλης που θα πρέπει να «καθαρίσει» από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σημείωσε τέλος ο κ. Βάμβουκας πως τα θέματα του κυκλοφοριακού δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν από τον δήμο καθώς δεν διαθέτει την ανάλογη υπηρεσία και τους μηχανισμούς ελέγχου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, ο Υποδιευθυντής της Αστυηνομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Δασκαλάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ. Γεωργιακάκης ο διοικητης του Τμήματος Τροχαίας Χανίων κ. Βλαχάκης ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων κ. Χινόπουλος και εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Σύσκεψη παρουσία Εισαγγελέα για την πάταξη της παραβατικότητας στο δήμο Χανίων

  1. Τους αμέτρητυος ζήτουλες κάθε ράτσας σε όλο το λιμάνι και τους δρόμους δεν τους είδε κανείς τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook