Σύγκρουση τρένων στη Γερμανία: Επτά νεκροί, τουλάχιστον 100 τραυματίες | Photos

σύγκρουση-τρένων-στη-γερμανία-επτά-νε-329679

Περισσότεροι από 100 επιβάτες έχουν τραυματιστεί, τουλάχιστον 10 από αυτούς να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση – Στο σημείο της σύγκρουσης έχουν σπεύσει 100 ασθενοφόρα και οχτώ ιατρικά ελικόπτερα

Ενα πολύ σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Γερμανία. Δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν στις 7:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) μετωπικά κοντά στην πόλη του Bad Aibling στη Βαυαρία της Γερμανίας, μία περιοχή που βρίσκεται 60 χλμ. νοτιοδυτικά του Μονάχου.

Το ένα από τα δύο τρένα για άγνωστους λόγους εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το δεύτερο.

Σύμφωνα με την αστυνομία αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους με τα γερμανικά ΜΜΕ να μιλούν για 8 νεκρούς. Την ίδια ώρα η Süddeutsche Zeitung κάνει λόγο για περισσότερους από 100 τραυματίες με τουλάχιστον 10 από αυτούς να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο της σύγκρουσης έχουν σπεύσει 100 ασθενοφόρα και οχτώ ιατρικά ελικόπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια και οι διασώστες δίνουν μάχη για να τους απεγκλωβίσουν. Το έργο τους σπεύδουν να συνδράμουν σωστικά συνεργεία από Νυρεμβέργη και Αυστρία που κατευθύνονται στην περιοχή του δυστυχήματος.

Tην ίδια ώρα, στη Γερμανία «οργιάζουν» οι πληροφορίες στα social media πως η αιτία της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων τύπου Meridian ήταν κάποιο πρόβλημα στη σηματοδότηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

germania2

germania1

germania3

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook