Σύγκρουση Πολάκη, Γεωργιάδη με «σκυλιά», «γαϊδούρια» και «κότες λειράτες»

σύγκρουση-πολάκη-γεωργιάδη-με-σκυλι-358990

Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για των εξαγγελιών του πρωθυπουργού.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος χαρακτήρισε ως «απατεώνα» τον πρωθυπουργό και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «και σήμερα παίζει το παιχνίδι του Σόιμπλε» και αναφέρθηκε προσωπικά στον κ. Πολάκη.

«Πριν το δημοψήφισμα του 2015 ο Κρητίκαρος είχε γράψει «τα όχι είναι για τους λεβέντες και τα ναι για τις κότες». Μία κότα λυράτη, τέτοια είσαι», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «εγώ τους Κρητικούς τους είχα για λεβέντες, όχι για κότες λειράτες».

«Κοίτα με βαθιά μέσα στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βιντεάκια όπου βρίζεις τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες και σ’ αυτή τη ΝΔ, που έχεις βρίσει χειρότερα απ’ ό,τι εμείς, έγινες υπουργός, μεταγραφή όπως ο τότε αρχηγός σου ο Καρατζαφέρης, ως ανταμοιβή για την υπογραφή σου στα γερμανικά υποβρύχια», είπε από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης και συνέχισε: «Εμείς δεν γλύψαμε εκεί που φτύναμε για να γίνουμε υπουργοί όπως εσείς, που έγινες υπουργός και σκυλί του Σόιμπλε».

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας. «Εσύ κοιμάσαι το βράδυ όταν σε μία βραδιά απέλυσες τους γιατρούς από τα νοσοκομεία; Κοιμάσαι τα βράδια όταν υπάρχουν 30 εκατ. ευρώ χρέη για τους ανασφάλιστους που τα δημιούργησαν εσύ και οι προκάτοχοί σου; Κοιμάσαι τα βράδια όταν πετσόκοψες τη δαπάνη για τη δημόσια υγεία και έστειλες όλο τον κόσμο στους ιδιώτες χωρίς να ακουμπήσεις μία τρίχα από το σύστημα που απομύζαινε την υγεία και από τα 340 δισ. του χρέους τα 84 είναι της υγείας; Σε πόσα έχεις συμμετοχή απ’ αυτά τα 84 δισ.; Γι’ αυτό δεν ήρθαν να σου χτίσουν τη δική σου πόρτα. Γιατί τους έκανες τα ρουσφετάκια. Αυτοί είναι 25 νοματαίοι, όλοι οι γιατροί είναι μαζί μας», είπε και συνέχισε: «Και επειδή είσαι και μέγας ψεύτης. Εκτός από αγγλικά ξέρεις και γαλλικά; Διάβασε τη δήλωση Μοσκοβισί ότι η Ελλάδα δεν παραβαίνει καμία συμφωνία». «Εσύ, και όλη η υπόλοιπη παρέα σου, με ποιον είσαι; Είσαι με την κοινωνία ή με τον Σόιμπλε. Τι θα ψηφίσεις βρε; Αυτό ρωτάω. Με ποιον είστε;».

«Εμένα δεν με βαστά κανείς. Εσένα σε βαστούν και τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ και εσύ και η γυναίκα σου», υποστήριξε ο κ. Πολάκης και κατέληξε: «άλλοι παπάδες ήρθανε και άλλα χαρτιά βαστούν. Πάρτε το χαμπάρι».

«Θρασύδειλε απατεώνα, γαϊδούρι, να φέρεις στη Βουλή τα ραβασάκια που δήθεν έστειλα εγώ και η γυναίκα μου», απάντησε από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υποσχέθηκε πως θα του κάνει μήνυση. «Ή θα φέρεις τα χαρτιά, ή θα γίνει εδώ της Κρήτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook