Σωτήρης Κοντιζάς: Ο λόγος που η σύζυγός «του βάζει χέρι»

σωτήρης-κοντιζάς-ο-λόγος-που-η-σύζυγός-677669

Συνέντευξη στο DownTown Κύπρου παραχώρησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο κριτής του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικογένειά του, με την κόρη του να… πρωταγωνιστεί.

«Το όνομά της είναι Αριάννα – Τσιχίρο. Η μικρή είναι δύο ετών και ναι, έχει στοιχεία δικά μου, αλλά και της γυναίκας μου. Όπως βλέπεις, έχει πάρει τα μάτια μου (δείχνει με το χέρι του στην άκρη του μαγαζιού την κόρη του, που βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της)», είπε συνεχίζοντας απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει τον χρόνο να ασχολείται όσο θα ήθελε με τη μικρή του.

«Ναι, αλλά όχι όσο θα ήθελα και η γυναίκα μου, μου βάζει χέρι πολλές φορές και μου τη λέει… (γελάει). Δίκιο έχει, αλλά οι χρόνοι μας πια είναι πολύ πιεσμένοι μέσα στην καθημερινότητα. Προσπαθώ κάθε μέρα να περνάω χρόνο μαζί της. Να παίζουμε, να μιλάμε, να περνάμε ποιοτικό χρόνο. Αλλά δεν είναι κάθε μέρα εφικτό αυτό», παραδέχτηκε.

«Της μιλάτε στα ιαπωνικά ή στα ελληνικά;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά:

«Η γυναίκα μου είναι μισή Ελληνίδα, μισή Ιταλίδα. Οπότε το παιδί ακούει ελληνικά, ιταλικά, ιαπωνικά. (Βλέπει που τον κοιτάζω απορημένος και χαμογελάει). Ξέρεις, ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει άπειρες δυνατότητες. Δεν υπάρχει θέμα να μπερδευτεί η μικρή!».

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook