Σφοδρή κόντρα Κεδίκογλου-Δρίτσα για τη ναυτική τραγωδία της Αίγινας

σφοδρή-κόντρα-κεδίκογλου-δρίτσα-για-τ-438258

Ακόμα μια σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή, μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ προκάλεσε η ναυτική τραγωδία της Αίγινας.

Αυτή τη φορά ο Σίμος Κεδίκογλου χρέωσε στον Θοδωρή Δρίτσα ότι επιχείρησε να απαλλάξει τους εμπλεκόμενους στο ταχύπλοο από κάθε ευθύνη.

Ο υπουργός Ναυτιλίας φανερά εκνευρισμένος διέψευσε τον βουλευτή της ΝΔ,

Ο κ. Κεδίκογλου συνέχισε να κατηγορεί την κυβέρνηση για επιχείρηση συγκάλυψης, ενώ μίλησε μάλιστα για φυσικούς αυτουργούς (λιμενικούς) και ηθικούς αυτουργούς (πολιτική ηγεσία).

«Δεν καλύπτουμε κανέναν, εσείς τι σκοπιμότητες υπηρετείτε», απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίες έκανε λόγο για επιχείρηση αναζήτησης πολιτικής υπεραξίας σε βάρος νεκρών.

«Πρόκειται για τυμβωρυχία», φώναξε έξαλλος ο κ. Δρίτσας.

Κεδίκογλου: Για ποια τυμβωρυχία μιλάτε; Έχουμε ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος; Είστε περήφανος για αυτό; Πρώτη φορά το λιμενικό δεν έχει κάνει καλά δουλειά του. Κανένας λιμενικός δεν συμμετείχε στη διάσωση. Το σκάφος γιατί το αφήσατε παραπεταμένο; Η πραγματογνωμοσύνη τώρα θα είναι αμφισβητήσιμη…

Δρίτσας: Καλλιεργείτε ψευδείς εντυπώσεις. Πήγα γιατί αυτό έπρεπε να κάνω. Τελεία. Αυτό έπρεπε να κάνει ένας υπουργός, ήμουν διακοπές και έφυγα, για να φτάσω και όχι να συμμετάσχω στην ανακριτική διαδικασία. Κόψτε τα ψέματα. Δεν έχετε επιχειρήματα, προσβάλλετε το λιμενικό.

«Εσείς που παίρνετε όλα αυτά τα στοιχεία. Ποια πρακτοριλίδικη ιστορία εξυπηρετείτε. Τι θέλετε να πείτε ότι ήμουν εγώ στο σκάφος ή ο Φλαμπουράρης ή ο Σταθάκης; Αυτή είναι η λογική σας;» κατέληξε ο κ. Δρίτσας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook