Συστήθηκε στο Μενίδι ο Αυγενικού | «Τρίποντο» για τον Κισσαμικό με ένα και καλό

συστήθηκε-στο-μενίδι-ο-αυγενικού-τρί-340780

Με γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κισσαμικού, με ιδανική εκτέλεση φάουλ στο 41΄, ο Μιχάλης Αυγενικού χάρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-0) στη χανιώτικη ομάδα, απέναντι στον Αχαρναϊκό, για την 22η αγωνιστική της Β΄Εθνικής.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ανέβηκε στην έκτη θέση με 33 βαθμούς και «κλείδωσε» την παραμονή της στην κατηγορία,  αφού ακολουθούν νίκες στα χαρτιά απέναντι σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου. Η Καλλιθέα είναι από κάτω της με 32 και παιχνίδι λιγότερο.

Η καλύτερη στιγμή για την αθηναϊκή ομάδα σημειώθηκε στο 75΄, όταν ο Ταμπάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό, κάτι που έφερε αντιδράσεις και τη διακοπή της αναμέτρησης για τέσσερα λεπτά.

Αχαρναϊκός (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Παπατόλιος (56′ Μήλιος), Ταμπάκης, Μπέλιτς (56′ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (80′ Καλογερόπουλος), Παβίσεβιτς.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (86′ Πότσι), Ν’ Γκουέμ, Μάντζης (67′ Ποσίνκοβιτς), Βαττής (82′ Τσικουδάκης), Σαπαλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook