ΣΥΡΙΖΑ Χανίων | Εκλογική ετοιμότητα με συντονισμό δράσης

συριζα-χανίων-εκλογική-ετοιμότητα-με-170372

sineleusi syriza hania1

Σε εκλογική ετοιμότητα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στα Χανιά. Χθες πραγματοποιήθηκε συνέλευση για τον έως τώρα απολογισμό και τον προγραμματισμό της από δω και πέρα πορείας. Διαπιστώθηκε ότι η οργάνωση πόλης έχει μεγαλώσει πάρα πολύ αριθμητικά, ενώ  η συνέλευση, προχώρησε σε οργανωτική ανασυγκρότηση με δημιουργία νέων οργανώσεων, περιαστικά της πόλης των Χανίων και ενίσχυση των υπαρχόντων σε Ακρωτήρι και Νέα Κυδωνία.

«Η προχθεσινή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ,  ήταν το τελειωτικό χτύπημα σ’ αυτήν την Κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Παπανδρέου και προσέθεσε: «Οποτεδήποτε και να γίνουν εκλογές θα είμαστε κυβέρνηση και με αυτό το πρόγραμμα θα κυβερνήσουμε την Ελλάδα».

Επίσης στην συνέλευση έγινε παρουσίαση και έγκριση νέων μελών αλλά και απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος για τις τριπλές κάλπες του Μαϊου.

sineleusi syriza hania2Δυσαρέσκεια για Δήμο και Περιφέρεια

Όπως αναφέρθηκε, τα αποτελέσματα στον Δήμο Χανίων, ήταν κατώτερα των προσδοκιών αλλά «τα καλύτερα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 20 χρόνια» ενώ εκφράστηκε η θέση ότι εάν μέλη του κόμματος δεν είχαν στηρίξει άλλους συνδυασμούς, το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο.

Για την Περιφέρεια Κρήτης, τονίστηκε η πολύ καλή παρουσία και ο λόγος του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη κ. Αγοραστάκη, διαπιστώθηκε όμως μια «μονοτονία» στην προεκλογική κίνηση του συνδυασμού, η οποία τον άφησε και εκτός β’ γύρου.

Όσο για τις Ευρvεκλογές, το αποτέλεσμα και σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο αποτιμήθηκε θετικά.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει εξειδίκευση των δράσεων όπως και προσαρμογή του προγράμματος που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα προβλήματα του νομού.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook