ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα στο «Έθνος»: Στα Χανιά στηρίζουμε Γιάννη Σαρρή

συριζα-για-δημοσίευμα-στο-έθνος-στα-140327

tsipras sarrisΑπό το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» .

Αναλυτικά αναφέρει:

«Διευκρινίζουμε πως είναι απολύτως ανακριβές το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στο οποίο εμφανίζεται το ψηφοδέλτιο του Τάσου Βάμβουκα να υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η αναφορά αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων αναφορών για τη Νέα Σμύρνη και τον Δήμο Κορυδαλλού. Το όλον του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά στηρίζει και συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Χανιά – «Πρώτα ο Άνθρωπος» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σαρρή.

Εκτιμούμε πως μια τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να είναι τυχαία και είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου παραπλάνησης και εξαπάτησης των πολιτών.

Η καλύτερη απάντηση σε αυτή την επιχείρηση είναι η ενίσχυση του ριζοσπαστικού ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας Πολιτών – «Πρώτα ο Άνθρωπος» για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης στο Δήμο Χανίων και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για ένα σύγχρονο Δήμο δημιουργίας, αλληλεγγύης και υπηρέτη των πολιτών».

 

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook