Συνόδεψε την κοπέλα του στον σχολικό χορό δύο μέρες πριν πεθάνει… | Photos

συνόδεψε-την-κοπέλα-του-στον-σχολικό-χ-210409

vretanos kopelaΈνα δεκαπεντάχρονο αγόρι από το West Lothian της Σκωτίας σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του και στους συμμαθητές του με τον χαμό του… Ο Jak Trueman διαγνώστηκε ότι πάσχει από λέμφωμα – μια μορφή καρκίνου – τον περασμένο Αύγουστο και οι γιατροί από την αρχή έδωσαν στο νεαρό αγόρι μόνο λίγους μήνες ζωής.Καθώς περνούσαν οι μήνες η υγεία του νεαρού αγοριού χειροτέρευε και εκείνος από το κρεβάτι του πόνου εξέφρασε στους δικούς του την τελευταία του επιθυμία… Να συνοδεύσει στον σχολικό χορό την κοπέλα του, την 14χρονη Hannah Boyd.

Οι συμμαθητές του 15χρονου αποφάσισαν να οργανώσουν τον χορό του σχολείου πολύ νωρίτερα για χάρη του συμμαθητή τους και ακριβώς δύο ημέρες πριν τον θάνατό του ο 15χρονος Jak κατόρθωσε να κάνει την τελευταία του επιθυμία πραγματικότητα, έστω και για δέκα λεπτά, γιατί τόσο μπόρεσε να αντέξει εξαιτίας των πόνων από τους οποίους υπέφερε το τελευταίο διάστημα, για να παραμείνει στην εκδήλωση του σχολείου.

Το νεαρό αγόρι έγραψε ένα μήνυμα και ευχαρίστησε τους συμμαθητές του που οργάνωσαν για χάρη του τον σχολικό χορό και ζήτησε συγγνώμη που δεν μπορούσε να παραμείνει στην εκδήλωση περισσότερο από δέκα λεπτά.
Αμέσως μετά τον θάνατό του η μητέρα του, Alison, έγραψε στο facebook ότι νιώθει απελπισμένη και συντετριμμένη από τον θάνατο του γιου της αλλά παράλληλα και υπερήφανη για εκείνον. Το λίγο χρονικό διάστημα που έζησε με την ασθένεια να του αφαιρεί την ζωή μέρα με την μέρα ο γενναίος 15χρονος μάζευε χρήματα για το Ινστιτούτο Έρευνας Λευχαιμίας και Λεμφώματος.

Μέσα σε λίγες μέρες ο Jak κατόρθωσε να μαζέψει 44.000 ευρώ. Η μητέρα του δήλωσε ότι θα συνεχίσει το έργο του γιου της μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Team Jak».

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook