Συνεχίζεται το θρίλερ με τις δίδυμες αγνοούμενες | Στην αναζήτηση και ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

συνεχίζεται-το-θρίλερ-με-τις-δίδυμες-α-718724

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, των δύο 9χρονων διδύμων κοριτσιών συνεχίζεται, με την οικογένειά τους να έχει προσλάβει τον ιδιώτη ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για τον εντοπισμό τους.

Ο γνωστός ερευνητής βρίσκεται στο Μάτι αναζητώντας τα ίχνη των δύο αδερφών, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν την Δευτέρα το βράδυ κατά τη διάρκειας της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (25.07.2018) ο πατέρας των δυο κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος, αποκάλυψε τη συγκλονιστική υπόθεση μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Είπε πως τα παιδιά είχαν φύγει από το σπίτι του στην Καλλιθέα μαζί με τους γονείς του, Φίλιππο και Σοφία για να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα.

Ξεκίνησαν στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (23.07.2018) και η τελευταία φορά που τους μίλησαν ήταν στις 18:20.

Ο κ.Τσούκαλης πάντως μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε εγώ είμαι εδώ γιατί έχω την εντολή από τον Γιάννη Φιλιπόπουλο για τα δύο παιδιά. Θέλω να σκέφτομαι ότι θα ισχύσει το καλό σενάριο και θα βρεθούν τα δύο αγγελούδια σώα.

Το θρίλερ με τη φωτογραφία από το αλιευτικό

Αν και ο Γιάννης Φιλιππόπουλος δεν γνωρίζει αν οι γονείς του ζουν, ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι τα παιδιά του σώθηκαν γιατί τα είδε σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα απίστευτο θρίλερ.

Και από εκείνη τη στιγμή έχει, μαζί με τη γυναίκα του Ελένη, κινήσει γη και ουρανό για να βρει τα δίδυμα κοριτσάκια του.

Αρχικά οι γονείς της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος έφτασαν ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού, και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το θρίλερ πάντως συνεχίζεται. Ο πατέρας, ο κ. Φιλιππόπουλος ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι ο άνδρας που συνόδευε τα δύο παιδιά στο αλιευτικό μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας, Μάλιστα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά που στέκονταν δίπλα του ήταν τα δικά του, προσθέτοντας πως ίσως μέσα στην αγωνία του να μπερδεύτηκε ο πατέρας των 9χρονων διδύμων.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook