Συνεχίζεται το θρίλερ στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε 14ο ανθρώπινο πόδι

συνεχίζεται-το-θρίλερ-στον-καναδά-η-θά-687706

Διαστάσεις θρίλερ με πρωταγωνιστή κάποιον serial killer παίρνει η περίεργη υπόθεση με τα κομμένα ανθρώπινα πόδια που έχει ξεβράσει η θάλασσα στον Καναδά, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα βρέθηκε κι άλλο.

Δημοσίευμα του Guardian αναφέρει ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνες μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου ποδιού στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας, την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή Gabriola, από έναν άντρα που περπατούσε στην παραλία.

Πρόκειται για το 14ο ανθρώπινο κάτω άκρο που ξεβράζει η θάλασσα απ’ το 2007. Και αυτό όπως και τα προηγούμενα 13 βρέθηκαν με αθλητικά παπούτσια.

Θρίλερ στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε 14ο ανθρώπινο πόδι

Κάποιοι έχουν συνδέσει τα μακάβρια ευρήματα με φυσικές καταστροφές όπως το τσουνάμι του 2004 ή με κάποια αεροπορική ή ναυτική τραγωδία. Άλλοι πάντως πιστεύουν ότι πίσω απ’ τα 14 κομμένα πόδια ίσως κρύβεται κάποιος μανιακός δολοφόνος.

Το τελευταίο κομμένο πόδι είχε βρεθεί τον Δεκέμβριο του 2017 από έναν άντρα καθώς περπατούσε με τον σκύλο του κατά μήκος ακτής στο Βανκούβερ. Ο ιατροδικαστής της περιοχής τότε είχε πει ότι το πόδι ανήκε σε έναν 79χρονο απ’ την Ουάσινγκτον που αγνοείτο και βρέθηκε αργότερα νεκρός. Η έρευνα πάντως συνεχίζεται.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook