Συνεχίζεται η αγωνία για τους δύο στρατιωτικούς | Στην Ανδριανούπολη οι γονείς τους

συνεχίζεται-η-αγωνία-για-τους-δύο-στρα-663021
The parents of the two detained Greek army officers arrive at the Greek consulate of Edirne, Turkey, on March 5, 2018. / Οι γονείς των δυο Ελλήνων κρατούμενων στρατιωτικών φθάνουν στο Ελληνικό προξενείο της Αδριανούπολης, Τουρκία, 5 Μαρτίου 2018.

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός, Άγγελος Μητρετώδης εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Μήνυμα αλληλεγγύης από την Ορεστιάδα

Οι γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών θα έχουν την ευκαιρία να δουν σήμερα, Δευτέρα, τα παιδιά τους, κατά το προγραμματισμένο επισκεπτήριο.

Οι γονείς των Κούκλατζη και Μητρετώδη βρίσκονται σήμερα εκ νέου στην Αδριανούπολη, για να επισκεφθούν τα παιδιά τους στη φυλακή που κρατούνται.

Χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκε μεγάλο συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ορεστιάδα για τους δύο συλληφθέντες και κρατούμενους. Στο συλλαλητήριο βρέθηκαν και οι γονείς του Κούκλατζη.

Ο θείος του λοχία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του «για τη συγκινητική συμπαράσταση της κοινής γνώμης», λέγοντας ότι «μας δυναμώνει και μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα”. “Ελπίζουμε, περιμένουμε, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο».

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής, στη σύλληψη των δύο στρατιωτικών ενεπλάκη η ομάδα Jandarma, οι «πραιτωριανοί» του Ερντογάν, οι οποίοι ανέλαβαν και τη διαχείριση της υπόθεσης, όντας εξ αρχής σε διαρκή επικοινωνία με την τουρκική ηγεσία.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook