Παραμένει μυστήριο ο θάνατος της 15χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη στον οδοντίατρο! | Απελπισμένος ο πατέρας

παραμένει-μυστήριο-ο-θάνατος-της-15χρον-340024

Δύο χρόνια μετά, και ο πατέρας της Κωνσταντίνας αναζητά τις πραγματικές συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της κόρης του.

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι ο «Γολγοθάς» του πατέρα της άτυχης 15χρονης Κωνσταντίνας που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

«Το μόνο που επιθυμούμε είναι να μάθουμε την αλήθεια. Πώς έφυγε το κορίτσι μας από τη ζωή τόσο άδικα. Να ηρεμήσει η ψυχούλα της. Θέλουμε απαντήσεις», λέει η οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

​Τις πραγματικές συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της κόρης του εξακολουθεί να αναζητά τα τελευταία δύο χρόνια ο πατέρας της 15χρονης Κωνσταντίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2014, μετά από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Η άτυχη κοπέλα διέμενε στα Ιωάννινα με τη μητέρα της, όταν πήγε με ταξί για μια επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Όμως κατά την επιστροφή της στα Ιωάννινα, ένιωσε μία αδιαθεσία και κατόπιν αυτού ο οδηγός του ταξί, οικογενειακός φίλος τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν τότε αναφέρει ότι η 15χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά κατόπιν έγινε λόγος για εσωτερική αιμορραγία μετά τη νεκροτομή.

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας, που έχει χωρίσει με τη μητέρα της, ζήτησε στη συνέχεια να γίνει εκ νέου νεκροτομή στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι τα ζωτικά όργανα, ο εγκέφαλος αλλά και η μήτρα της έλειπαν όπως ο ίδιος είχε πει.

«Αυτή η ιστορία μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ και ήταν καλά στην υγεία της» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Λίγο αργότερα να σημειωθεί πως διευκρινίστηκε ότι η κοπέλα διέμενε στα Ιωάννινα αλλά όχι με τη μητέρα της και πως για οικονομικούς λόγους έμενε σε ένα δημόσιο Κέντρο της Πρόνοιας.

Ο πατέρας σύμφωνα με όσα λέει η δεύτερη σύζυγος του εξακολουθεί να ζει στο «σκοτάδι» και περιμένει απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη καθώς φαίνεται να εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της κόρης του μπορεί να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

Η υπόθεση συνεχίζει να εξετάζεται και αναμένονται σαρωτικές αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook