Συνεχίζει ακάθεκτος το… γκρέμισμα ο Σκουλάκης

συνεχίζει-ακάθεκτος-το-γκρέμισμα-ο-σ-137631

DAKOTAΣτο γκρέμισμα μικρού παραπήγματος που τις τελευταίες δεκαετίες ήταν κατάστημα στην πλατεία Μαρκοπούλου, δίπλα από την είσοδο της Δημοτικής Αγορά προχώρησε χθες το μεσημέρι ο δήμος Χανίων , με τη συνδρομή εξιδεικευμένου προσωπικού καθώς η σκεπή στο του χώρου ήταν από αμίαντο.

DAKOTAΌπως είπε στο zarpa.gr ο δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης, το γκρέμισμα πραγματοποιήθηκε τώρα γιατί το κτίριο έμεινε ελεύθερο πριν από πέντε μήνες και πλεον με αυτή την ενέργεια θα αναδειχθεί το μνημείο και θα ελευθερωθούν κοινόχρηστοι χώροι.

Για το γκρέμισμα, σημείωσε ο κ. Σκουλάκης, καθώς στο κτίριο υπάρχει αμίαντος έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

DAKOTA

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχων της αγοράς κ. Γιώργος Τραχαλάκης σημείωσε η κατασκευή υπάρχει από το 1970 στην οποία στεγάζονταν παλιοί στιλβωτές της περιοχής.

zarpa.gr

 

 

4 thoughts on “Συνεχίζει ακάθεκτος το… γκρέμισμα ο Σκουλάκης

  1. Πολύ καλα έκανε …παραπήγματα από άλλη εποχή μπαίνουν στο χρονοντούλαπο…μακάρι να είχαν την ίδια τύχη όλα τα τσαντίρια της πόλης …τότε θα αναδεικυονταν οι κοινόχρηστοι χώροι…

  2. Το μεγαλυτερο του συν ως τωρα ειναι τα γκρεμισματα που εχει κανει…..αν σταματαγε διχειριζοντανε και λιγο καλυτερα την υπηρεσια πρασινου θα μπορουσε να πει κανεις οτι ηταν καλος..αλλα μπα……Αυτοι που «κλαδευουν» τα δεντρα στα Χανια τι σκατα εντολη εχουν?Σιγουρα παντως εχουν ψυχολογικα με τετοιες κορμοτομες παντου..μην αφησουν κανα δεντρο να κανει σκια….Ασε αυτους που κοβουν οποιο δεντρο δεν γουσταρουν επειδη τους κοβει τη μοστρα υποτιθεται και δεν τους κοβεται ουτε ενα προστιμο….ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕ

  3. To κτίριο του λιμενικού δεν πρέπει να ξαναγίνει. Είδατε τι όμορφη πλατεία έγινε στο π.λιμάνι? Γιατί να το Τσιμεντώσουμε πάλι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook