Συνεχίζει «ακάθεκτος» ο Βάμβουκας: Νέα «καρφιά» μετά τις παραιτήσεις

συνεχίζει-ακάθεκτος-ο-βάμβουκας-νέ-693253

Δήλωση χωρίς καμία είδηση, έκανε ο Δήμαρχος Χανίων όσων αφορά στο θέμα με τις καντίνες, κάτι που οδήγησε στην παραίτηση του αντιδημάρχου Μιχάλη Βλαχάκη, που έδωσε την ώθηση στην επόμενη παραίτηση αντιδημάρχου, αυτή της Βαρβάρας Περράκη.

Με αποδεκατισμένη δημοτική ομάδα και παρά τις ευθύνες που του καταλογίστηκαν και από τις Νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας μέσα από ανακοινώσεις, ο κ. Βάμβουκας τηρεί στάση αναμονής για τις καντίνες, καθώς όπως λέει αναμένει τα αποτελέσματα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τονίζει αυστηρά ότι θα συνεχιστεί «απαρέγκλιτα το δύσκολο και σημαντικό έργο μας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα:

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών έγινε πολύς θόρυβος με δηλώσεις κομμάτων και παρατάξεων, με αφορμή την αποχώρηση των δύο Αντιδημάρχων καθώς και για το θέμα των αναψυκτηρίων, που αποτελεί και την αιτιολογία για την αποχώρηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Οφείλω να συστήσω σε όλους, να μη καταλήγουν βιαστικά σε συμπεράσματα, χωρίς να έχουν σαφή και πλήρη γνώση όλων των δεδομένων. Αυτό, άλλωστε, έχω πράξει και ο ίδιος, καθώς μέχρι να έχω στη διάθεσή μου όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως τα έχω ζητήσει αναλυτικά από τις Υπηρεσίες, δεν πρόκειται να προβώ σε δηλώσεις και ενέργειες. Άλλωστε, για ορισμένους τουλάχιστον από εμάς είναι σαφές ότι η ορθή διοικητική πρακτική δεν υπηρετείται από τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά από την παραγωγή αποτελεσμάτων.

Επομένως, οι δημόσιες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις όσων αγνοούν πλήρως τα πραγματικά γεγονότα, “τσουβαλιάζουν” μαζί όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στρέφονται κατά της δικαιοσύνης, αγνοούν τις δηλώσεις και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής σε αυτό το θέμα, δεν αποτελούν καλό σημάδι για τον δημόσιο βίο του δήμου μας.

Για όσους δε βιάστηκαν να εκφράσουν τη λύπη και ανησυχία τους για την πορεία της δημοτικής αρχής, τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα το δύσκολο και σημαντικό έργο μας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες».

zarpanews.gr

4 thoughts on “Συνεχίζει «ακάθεκτος» ο Βάμβουκας: Νέα «καρφιά» μετά τις παραιτήσεις

  1. Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ «απαρέγκλιτα το δύσκολο και σημαντικό έργο ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες.»,
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ;;; ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΜΑΤΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΤΕΡΛΩ: ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ Κ.Λ.Π. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΙΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;;;)
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΑΝΘΕΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛH…
    ΥΓ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΣΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ)..

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ…ΠΗΡΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ…ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΤΩΡΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ…Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ???ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ???ΠΟΤΕ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΗΣ???ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΤΕΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ…
      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ….
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ…
      ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ…
      ΑΥΤΑ…

  2. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΑ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ…ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ…ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΤΟΥΣ…
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ…
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΧΡΗΣΤΟΙ….

  3. Μην ξεχναμε οτι εχει κανει μηδεν νεες μελετες για να κανουν η επομενη δημαρχοι. Και μη τα ριχνουμε μονο στο δημαρχο και η συμβουλοι που αλλαζουν καθε τετραετια για να πανε με το νικητή ειναι χειροτερη γιατι κραταν αυτη χρονια τα χανια πισω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook