Συνελήφθη 60χρονος Χανιώτης για διακίνηση κοκαΐνης

συνελήφθη-60χρονος-χανιώτης-για-διακίν-246815

Συνελήφθη, 60χρονος ημεδαπός, για διακίνηση κοκαΐνης, στα Χανιά, σήμερα τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Με σχετικό δελτίο τύπου, έγιναν γνωστά τα παρακάτω:

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 12 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (28.08.2015) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση κοκαΐνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (28.08.2015) τα ξημερώματα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν τον 60χρονο κατά το χρόνο που μετέβει σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Χανίων, προκειμένου παραλάβει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποία είχε αποκρύψει στο σημείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αγροτεμάχιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 12,5 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook