Συνελήφθη η «δολοφόνος των νοσοκομειακών θαλάμων» | Ύποπτη για 13 θανάτους

συνελήφθη-η-δολοφόνος-των-νοσοκομει-325992

Συνελήφθη στην Τοσκάνη μια γυναίκα νοσηλεύτρια που είναι ύποπτη ότι δολοφόνησε 13 ασθενείς σε νοσοκομείο της πόλης το 2014 και το 2015, όπως ανακοίνωσε η ιταλική αστυνομία.

Η επονομαζόμενη και «δολοφόνος των νοσοκομειακών θαλάμων» κατηγορείται ότι διέπραξε όλους αυτούς τους φόνους την περίοδο που εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην μονάδα εντατικής θεραπείας και στο αναισθησιολογικό τμήμα νοσοκομείου στο Πιομπίνο, μια πόλη στην ακτή της Τοσκάνης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ τα θύματα της νοσηλεύτριας υπέφεραν από διάφορα παθολογικά προβλήματα υγείας. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την υπόθεση αυτή, για την οποία αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που μια νοσηλεύτρια που εργάζεται στο δημόσιο σύστημα υγείας της Ιταλίας κατηγορείται ότι είναι κατά συρροήν δολοφόνος. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, δικαστήριο στη Ραβέννα καταδίκασε σε ισόβια μια νοσηλεύτρια την οποία έκρινε ένοχη για την δολοφονία ενός ασθενούς με θανατηφόρα ένεση με κάλιο. Η έρευνα εναντίον της συνεχίζεται καθώς θεωρείται ύποπτη για την δολοφονία άλλων περίπου 10 ανθρώπων που πέθαναν κάτω από ύποπτες συνθήκες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook