Συνελήφθη Βουλγάρα που είχε δολοφονήσει περιπτερούχο πριν από επτά χρόνια

συνελήφθη-βουλγάρα-που-είχε-δολοφονή-502009

Μετά από επτά χρόνια, εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ευκατάστατου περιπτερούχου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα στο κεφάλι από σκεπάρνι στην Πάτρα, το Νοέμβριο του 2010. Ήδη οδηγήθηκε στη φυλακή μια 35χρονη Βουλγάρα και αναζητούνται δυο συνεργοί της που είχαν διαρρήξει το χρηματοκιβώτιό του.

Το πτώμα του 53χρονου Δημήτρη Κονδύλη είχε βρεθεί σε ένα χωράφι με ελιές έξω από το σπίτι του και δίπλα του ήταν το άδειο χρηματοκιβώτιο, το οποίο κανείς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς είχε κλαπεί από αυτούς που το είχαν παραβιάσει. Το θύμα δεν έκρυβε την οικονομική του άνεση, κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο τζιπ και διατηρούσε ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στην περιοχή.

Οι τρεις αδελφές του είχαν ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι ταξίδευε συχνά στη Βουλγαρία, όπου είχε γνωρίσει την 35χρονη η οποία αναζητήθηκε για να ανακριθεί. Όμως, είχε εξαφανιστεί ενισχύοντας την πεποίθηση ότι είχε εμπλοκή στην δολοφονία. Το όνομά της περιλήφθηκε στην δικογραφία που είχε υποβληθεί το 2012 στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, μαζί με αυτό ενός 45χρονου ομοεθνούς της και ενός ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Τελικά, η 35χρονη εντοπίστηκε στην πατρίδα της από όπου εκδόθηκε μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία και προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της συνεχίζονται.

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook