Συνεδριάζει σήμερα κεκλεισμένων των θυρών η ΚΟ της ΝΔ | Αναμένεται να τεθεί θέμα ηγεσίας

συνεδριάζει-σήμερα-κεκλεισμένων-των-221419

vouliΚεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ μετά από την εκλογική ήττα της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση αναμένεται να είναι εκρηκτική και να κρατήσει αρκετές ώρες, αφού εδώ και καιρό πολλά στελέχη και μάλιστα πρωτοκλασάτα εξαπολύουν δριμύτατη κριτική εναντίον του Α. Σαμαρά.

Παρασκηνιακά οι ζυμώσεις και τα δείπνα δίνουν και παίρνουν, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα τεθεί και θέμα ηγεσίας. Αρκετά στελέχη μάλιστα αναμένεται να ζητήσουν τη διεξαγωγή συνεδρίου, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει και πάλι «ψήφο εμπιστοσύνης» από τα μέλη του κόμματος.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την άλλη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να επιμείνει ότι οι επιλογές που έγιναν προεκλογικά ήταν σωστές, αφού όπως τονίζουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού επισημάνθηκαν οι κίνδυνοι, οι οποίοι σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιβεβαιώνονται.

Το κυρίαρχο πάντως ζήτημα που θα απασχολήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είναι ο επαναπροσδιορισμός του ιδεολογικού στίγματος της παράταξης, μιας και πολλά στελέχη έχουν κατηγορήσει την ηγεσία του κόμματος για ακροδεξιά στροφή.

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook