Συνδέθηκε η offshore με το πολυτελές ακίνητο του Ψυχάρη στο Κολωνάκι

συνδέθηκε-η-offshore-με-το-πολυτελές-ακίνητο-758909

Οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον πλειστηριασμό του ακινήτου στο Λυκαβηττό, του Σταύρου Ψυχάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες μετά από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να αποδείξουν ότι η offshore στην οποία ανήκει η πολυτελής κατοικία του πρώην εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, ανήκει στον ίδιο. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον πλειστηριασμό του ακινήτου.

Μέχρι τώρα οι τράπεζες δεν μπορούσαν να συνδέσουν την συγκεκριμένη offshore με τον κ. Ψυχάρη αδυνατώντας να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό του ακινήτου έναντι των μεγάλων οφειλών του πρώην εκδότη του ΔΟΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διαδικασίες για τον πλειστηριασμό. Πρόκειται για πολυτελές διώροφο διαμέρισμα, επιφανείας 1.000 τ.μ., που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τα προβλήματα στον πάλαι ποτέ κραταιό εκδοτικό οργανισμό οι τράπεζες πίεζαν να μπουν χρήματα και αναζητούσαν περιουσιακά στοιχεία του κ. Ψυχάρη, χωρίς όμως επιτυχία. Η σύνδεση της offshore με τον κ. Ψυχάρη φαίνεται πως έγινε με τον εντοπισμό σειράς δαπανών που κατέβαλε ο ΔΟΛ για λογαριασμό της offshore.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook