Συναυλία Βανδή – Ρόκκου στη Γερμανία: Έξαλλοι οι ομογενείς με τους τραγουδιστές!

συναυλία-βανδή-ρόκκου-στη-γερμανία-έ-245012

vandi-rokosΑντιδράσεις, απογοήτευση και… παρατράγουδα φαίνεται να προκάλεσε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου στην Γερμανία!

Όπως υποστήριξαν οι ομογενείς που πήγαν να τους ακούσουν από κοντά δεν είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τραγουδιστές ή να ζητήσουν αυτόγραφα.

«Η κόρη των μεταναστών που γεννήθηκε πριν 45 χρόνια και μεγάλωσε μέχρι τα 6 της χρόνια, στο Τίπιγκεν της Γερμανίας, δεν επέτρεψε να την συναντήσουν οι ‘Έλληνες ομογενείς ούτε για μα φωτογραφία ή αυτόγραφο μετά το τέλος του προγράμματος, παρά τις διαρκείς διαβεβαιώσεις των συνεργατών της, ότι αυτό θα γίνει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η εμφάνιση της τραγουδίστριας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Γερμανία, radio.gr.

vandi-rokos2

«Εκείνο που προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη στους ανθρώπους που πλήρωσαν από 35 ευρώ είσοδο (χωρίς ποτό) και από 10 ευρώ το water tonic έως όσα άντεχε η τσέπη τους καθενός, υπήρξε το γεγονός, ότι το δίδυμο των καλλιτεχνών Βανδή-Ρόκκος, αποτέλεσαν ίσως την εξαίρεση όσων επισκέπτονται το κοινό των ομογενών, οι οποίοι δεν δέχτηκαν κόσμο στα καμαρίνια ή έστω να βγουν μια φωτογραφία με τους Έλληνες που τόσο πολύ «υμνούν» όταν ετοιμάζονται να κάνουν extra εμφανίσεις (συναυλίες όπως τις χαρακτηρίζουν) στο “εξωτερικό”» προσθέτει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: star.gr

One thought on “Συναυλία Βανδή – Ρόκκου στη Γερμανία: Έξαλλοι οι ομογενείς με τους τραγουδιστές!

  1. Καί στην Ν.Υόρκη είναι έξαλλοι με τον Καρρά γιά την συναυλία του στίς 25/4!Ούτε ένα τραγούδι-λένε-δεν το ολοκλήρωσε,ούτε φωτογραφίες έβγαλε με τους ανθρώπους που πήγαν από όλες τις Η.Π.Α. γιά να τον ακούσουν και γενικά ήταν απαράδεκτος!Παρ’ ολίγον μάλιστα και να τον δείρουν!Γιά τέτοια ξευτίλα μιλάμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook