Συναντήσεις με φορείς στα Χανιά είχε ο Φαήλος Κρανιδιώτης

συναντήσεις-με-φορείς-στα-χανιά-είχε-ο-705462

Με επίκεντρο τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών που απορρέουν από την πολυετή οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα αλλά και τις κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά θέματα, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος επισκέπτεται το νομό Χανίων, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες.

Ξεκινώντας από την Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως η Εκκλησία είναι η Κιβωτός της ταυτότητάς μας και υπογράμμισε, συνομιλώντας με τον Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, ότι αποτελεί συνδημιουργό του Έθνους και θα πρέπει να έχει ισχυρό λόγο στην Παιδεία εν γένει και όχι μόνο στην θρησκευτική αγωγή. Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε σύμπτωση απόψεων στα θέματα που αφορούν τον θεσμό της οικογένειας και τον ισλαμικό εποικισμό.

Αντιστοίχως, τα εθνικά μας θέματα, το μεταναστευτικό, αλλά και θέματα που αφορούν στα προβλήματα της περιοχής και των πολιτών του νομού αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης του Προέδρου της Νέας Δεξιάς με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κ. Κρανιδιώτης ενημέρωσε για τις θέσεις του κόμματός του αναφορικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στην συνέχεια ο κ. Κρανιδιώτης επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χανίων, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Χαρίλαο Βλαζάκη για την πορεία και τα προβλήματα του συγκεκριμένου τομέα. Από την πλευρά του ο κ. Κρανιδιώτης επισήμανε ότι η Νέα Δεξιά αναγνωρίζει την τεράστια σημασία του πρωτογενή τομέα στην ανάπτυξη της χώρας και αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασυγκρότησης του παραγωγικού ιστού. Δεσμεύτηκε δε ότι όταν η Νέα Δεξιά θα εισέλθει στην Βουλή, θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον πρωτογενή τομέα και την επιστροφή της νεολαίας στην γη.

Ο κ. Κρανιδιώτης συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα, ο οποίος ανέλυσε τα προβλήματα που δημιουργούνται από το νέο νόμο για την Αυτοδιοίκηση. Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξίας αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος για την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης με πόρους και αρμοδιότητες, καθώς ουδείς γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα και ανάγκες καλύτερα από τους ανθρώπους που τα ζουν επί τόπου.

Το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με την επίσκεψη του κ. Κρανιδιώτη στο Επιμελητήριο όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τοπικός επιχειρηματικός κόσμος και επανέλαβε την ανάγκη δημιουργίας ενός υγιούς ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, με ελάχιστη γραφειοκρατία και χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, ώστε να απελευθερωθεί το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook