Συναντήσεις Βάμβουκα σε Περιφέρεια, Δήμο και Αρχαιολογία Χανίων

συναντήσεις-βάμβουκα-σε-περιφέρεια-δ-144229

Τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, vamvoukas perifereiaσυνοδευόμενος από υποψηφίους του «Δήμου Ενεργών Πολιτών». Κατά την επίσκεψή του ο κ. Βάμβουκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και να παρουσιάσει τις θέσεις της παράταξής του για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, ενώ συναντήθηκε με το δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Ακολούθως ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε τα Δικαστήρια, τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕξάλλου σε συνάντηση που είχε ο κ. Βάμβουκας με την προϊσταμένη της ΚΕ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Χανίων και αναπληρώτρια προϊσταμένη της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Δυτικής Κρήτης κα Αναστασία Τζιγκουνάκη, συζήτησαν αναλυτικά τις προϋποθέσεις για την ένταξη της παλιάς πόλης στον κατάλογο μνημείων της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Ο κ. Βάμβουκας υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας δημοτικής αρχής και υπηρεσιών Αρχαιολογίας σε μια πόλη με ιδιαίτερα πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα και ειδικότερα για την ανάδειξη μνημείων της ευρύτερης περιοχής, όπως η Απτέρα και η νησίδα της Σούδας. Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, έκανε ειδική αναφορά τόσο στο ζήτημα του φωτισμού της παλιάς πόλης όσο και στην προοπτική τοποθέτησης κρήνης στην πλατεία Σαντριβανίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook