Συνήθειες που τον «ξενερώνουν» και πρέπει να «κόψεις»

συνήθειες-που-τον-ξενερώνουν-και-πρ-465809

Αν αναρωτιέσαι τι «πάει» στραβά» και συνέχεια μένεις χωρίς ταίρι, ρίξε μια ματιά στο θέμα που ακολουθεί και τσέκαρε μήπως κάτι πηγάινει λάθος. Ιδού τι να ΜΗΝ κάνεις ποτέ σε σχέση με τους άντρες.

Λένε ότι έχεις μόνο μια ευκαιρία για μια καλή πρώτη εντύπωση και έτσι ακριβώς είναι. Η Ρέιτσελ Μακλιν (Rachel Maclynn) ψυχολόγος της εταιρείας The Vida Consultancy υπογραμμίζει τα σημεία όπου μπορεί να έχεις κάνει λάθος, τονίζοντας όμως πώς μπορείς να το διορθώσεις. Όλα γίνονται!!! Ιδού οι 6 χρυσοί κανόνες του «σωστού» dating.

1. Θυμήσου ότι πρόκειται για ραντεβού και ουχί συνέντευξη

Το μεγαλύτερο, ίσως, πρόβλημα των περισσότερων γυναικών. Δε χρειάζεται να τα μάθεις όλα από το πρώτο ραντεβού. Δεν καλείσεαι να προσλάβεις κάποιον και οφείλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνος τις πρώτες ώρες της γνωριμίας της. Σταμάτα τον βομβαρδισμό ερωτήσεων. Ο άλλος «ξενερώνει» σε χρόνο dt όταν νιώθει τέτοιου είδους τσεκάρισμα. «Μαζέψου» έγκαιρά και δεν θα χάσεις.

2. Μην είσαι φουλ ανταγωνιστική

Στην (υπερ)προσπάθειά σου να κερδίσεις το αντίθετο φύλο, δεν αποκλείεται να φας τα μούτρα σου αν κοντράρεις στα ίσια τον περί ου ο λόγος ως προς τα κατορθώματά σας. Είναι ένα πράγμα να καμαρώνεις για κάτι που έχεις κάνει -και θα έπρεπε. Μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη του αυτο-υποβιβασμού- και άλλο να μη σταματάς να κομπάζεις με θέση του τύπου «Α ναι; Εγώ να δεις!»,

3. Διώξε παντώς είδους αρνητισμό

Αν είσαι από εκείνες που βλέπουν το ποτήρι μόνιμα μισοάδειο, δεν είναι καλά τα πράγματα σε αυτό τον τομέα. Και πουθενά εδώ που τα λέμε! «Πάρτο αλλιώς» και μόνο κερδισμένη θα βγεις. Η θετική σκέψη και διάθεση εκπέμπει μόνο ευχάριστα συναισθήματα και η φωτεινή αύρα είναι ό,τι πιο ελκυστικό σε όποια κατάσταση, ιδιωτικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα.

4. Μην καμπουριάζεις

Θυμάσαι τη μαμά; Ε ναι λοιπόν. Έχει δίκιο η μανούλα που σου έριχνε μπουνιές στην πλάτη από τα μικράτα σου. Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά για σένα πριν ακόμη ανοίξεις στο στόμα σου. Σκέψου καλά τι μήνυμα θέλεις να περάσεις προς τα έξω και… όρθωσε το ανάστημά σου με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

5. Προσοχή στο ευαίσθητο θέμα του σαρκασμού

Όταν είσαι σαρκαστική με φίλους που γνωρίζουν ήδη ποια είσαι, το αποτέλεσμα είναι μέχρι και απολαυστικό. Όταν όμως είσαι σε φάση πρώτης γνωριμίας ή -ακόμη χειρότερα- σε φάση προσέλκυσης του αντίθετου φύλυο, ο σαρκασμός μπορεί να αποβεί… μοιραίος! Καλύτερα να αποφεύγεται λοιπόν μέχρι νεοτέρας..

6. Ήρεμα με τα μηνύματα!

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας όμως καλό είναι να τσεκάρεις καλά με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις πριν αρχίσεις την «επίθεση». Εσύ, πχ, μπορεί να είσαι ο τύπους του 50 whats upp μηνύματα την ώρα, όμως ξέρεις αν είναι και άλλος «έτσι»; ¨Εχε τον νου σου για να μην το τρομάξεις στην αρχή και στη συνέχεια πορεύεστε αναλόγως…

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook