Βρήκαν ποιοι έκαψαν το σπίτι στο κέντρο των Χανίων | Video

βρήκαν-ποιοι-έκαψαν-το-σπίτι-στο-κέντρ-681590

Δύο άτομα φέρονται να είναι οι δράστες του εμπρησμού κατοικίας σε σπίτι, πάνω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο των Χανίων.

Ειδικότερα χειροπέδες σε δύο άτομα πέρασαν αστυνομικοί μετά την εξιχνίαση του τμήματος  Οργανωμένου Εγκλήματος, για τις περιπτώσεις εμπρησμών στο σπίτι στη συμβολή των οδών Σκαλίδη και Πειραιώς στο κέντρο των Χανίων (δείτε εδώ) και σε ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι εμπλέκονται δύο Χανιώτες στον εμπρησμό οικίας ιδιοκτησίας 51χρονης Χανιώτισσας και στον εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 52χρονου, ενώ ταυτόχρονα προκλήθηκαν και φθορές σε αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση από τα σημεία των εμπρησμών.

Αποκλειστικό βίντεο από την φωτιά στο σπίτι:

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 45 και 55 ετών, για το αδίκημα του εμπρησμού και συνελήφθη ο 45χρονος.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο υποθέσεων εμπρησμού.

Η Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Βρήκαν ποιοι έκαψαν το σπίτι στο κέντρο των Χανίων | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook