Συνέλαβαν στο Carrefour τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων των Χανίων

συνέλαβαν-στο-carrefour-τον-πρόεδρο-των-κτηνο-56945

Στη σύλληψη του Προέδρου του Συλλόγου Kτηνοτρόφων Ν. Χανίων Μανούσου Σταυριανουδάκη προχώρησε στις 2.00 το μεσημέρι η Αστυνομία στο super market  Carrefour Μαρινόπουλος στις Μουρνιές ύστερα από μήνυση εναντίον του από τους υπεύθυνους του καταστήματος.

Ο κ. Σταυριανουδάκης είχε μεταβεί στο κατάστημα μαζί με 30 μέλη του συλλόγου κτηνοτρόφων προκειμένου να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του super market σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προσφορές από την Carrefour αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα σε πολύ χαμηλές τιμές, που έχουν ως αποτέλεσμα να πιέζουν τις τιμές παραγωγού σε εξευτελιστικά επίπεδα.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων Γιώργος Βενετάκης κατήγγειλε ότι

“με τη σύλληψη του κ. Σταυριανουδάκη επιχειρείται να ποινικοποιηθεί η συνδικαλιστική δράση των κτηνοτρόφων, οι οποίοι δίνουν μάχη επιβίωσης ενάντια στα συμφέροντα των πολυεθνικών που απαξιώνουν τα ντόπια προϊόντα και την ίδια ώρα ταϊζουν τους καταναλωτές άλογα και γαϊδούρια.”

Στο super market της Carrefour στις Μουρνιές αυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση καθώς ισχυρές αστυνομικές προσπαθούν να αποτρέψουν τους συγκεντρωμένους κτηνοτρόφους να αποκλείσουν το κατάστημα.

Πηγή: neatv

One thought on “Συνέλαβαν στο Carrefour τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων των Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook